Herkenbaar! 9 irritante vragen die élk meisje met krullen wel eens heeft gehoord

Krullen zijn onbekend terrein voor mensen die ze niet hebben. Krullen zorgen daarom voor veel verwarring. Mensen zonder krullen zijn dan ook geïntrigeerd door de springerige strookjes haar, die wij krullen noemen. Maar soms zijn de mensen met krullen de verwarring een beetje zat, doordat ze constant dezelfde vragen wordt gesteld. Hier wat vragen die meisjes met krullen altijd gesteld worden:

1. Zijn die van jezelf?

Ja, dit zijn je eigen krullen. Je zou denken dat de krullende babyhaartjes op je haarlijn dat duidelijk maken. Ook zou je de beste kruller op aarde moeten hebben, om deze look voor elkaar te elkaar te krijgen. Of het zou een permanent moeten zijn, maar we leven niet meer in de jaren 80.

2. Hoe lang is je haar als je het steilt?

Langer. Veel langer. *Zucht*

3. Hoe lang doe je erover om dat uit te borstelen?

Geen idee. Je hebt hoogstwaarschijnlijk geen borstel. Krullen zijn namelijk op hun mooist als je ze gewoon hun gang laat gaan en ze niet met een borstel uit elkaar haalt. Je vingers door je haren halen, tijdens het douchen, is in principe voldoende.

4. Duurt het lang om je haar te steilen?

Als je anderhalf uur lang vindt.

5. Heb je haaruitval? Je haar ligt overal

Nee. Krullen hebben een eigen wil. Omdat je het niet elke ochtend borstelt, blijven de krullen die normaal uit zouden vallen, tussen je krullen hangen. Deze vallen dan waar en wanneer ze daar zin in hebben.

6. Heb je echt zoveel haarproducten nodig?

Ja.

7. Was jij je haar niet iedere dag?

Shampoo droogt je krullen uit. Als je dit elke dag zou doen, dan zou je haar een ongetemde bos van pluis zijn.

8. Mag ik het aanraken?

Waarom willen mensen altijd kijken met hun handen? Je hebt waarschijnlijk genoeg moeite gedaan om je haar precies zo te krijgen. Dan is het niet de bedoeling dat mensen uit nieuwsgierigheid eraan gaan zitten. Don’t touch the hair.

9. Waarom zit je zoveel aan je haar?

Omdat je krullen te leuk zijn om niet aan te zitten. De niet-aanzitten-regel geldt alleen voor anderen.

Krullen zijn soms moeilijk om te onderhouden. En de eindeloze vragen zijn vaak een beetje irritant, maar je zou je krullen voor geen goud inwisselen. Ze maken je uniek en fabulous.

LEES OOK: Deze nieuwe haartruc voor krullen genaamd ‘plopping’ is ALLES

Reageer op artikel:
Herkenbaar! 9 irritante vragen die élk meisje met krullen wel eens heeft gehoord
Sluiten