Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 27 okt 2017

Als jouw buikje ook 24/7 honger heeft, dan herken je je vast in deze 11 dingen

Na de lunch heb je alweer zin in het avondeten. Na een viergangenmenu zit jij al helemaal klaar voor een volgende gang. Na een avondje stappen weet jij de snelste weg te vinden naar de snackbar. En er zijn nog veel meer herkenbare dingen als je buikje steeds maar om meer foodies vraagt. Vreetzakje zijn is awesome.

1. Je zit niet snel vol

Een driegangendiner is voor jou peanuts. Terwijl iedereen na de laatste gang uit aan het buiken is, ben jij alweer klaar voor een nieuw gerecht. Jij bent nooit klaar met eten als je altijd honger hebt.

2. Zonder genoeg eten kun je ontzettend chagrijnig worden

Oke, niemand kan natuurlijk leven zonder te eten. Maar als je niet genoeg eten voorgeschoteld krijgt, of minder waar je op gehoopt had, kun je ontzettend chagrijnig worden. Ook wel hangry genoemd.

3. Calorieën zijn voor jouw loze getallen

Van calorieën tellen wordt niemand blij en helemaal niet als eten jouw leven is. Je hebt geen idee hoeveel calorieën er in een frikandelbroodje zitten en het boeit jou ook helemaal geen drol.

4. Je hebt constant een foodbaby

Misschien niet iets waar je per se heel blij van wordt, maar nu de winter er weer aan komt kun je dat gevulde buikje mooi verbergen.

5. Het maakt niet uit welk eten je voor handen hebt

Of de koelkast nu gevuld is met die heerlijke roomyoghurt met aardbeiensmaak of met een appel die al eigenlijk niet meer heel lekker is. Het maakt voor jou niks uit. Je eet het toch wel, want je hebt gewoon zin in eten.

6. Een stomme dag wordt een stuk leuker door eten

Je hebt geen telefoontje van je beste vriendin nodig om je beter te voelen. Jij zoekt gewoon je troost bij eten. Van een heerlijke lekkernij wordt je spontaan weer de gelukkigste persoon op aarde.

7. Je geld gaat op aan eten

Als je loon weer gestort wordt, weet je dat er weer genoeg fooddates aan kunnen komen. Nieuwe tentjes uitproberen of terug naar je favo tent. Zolang je maar lekker kunt genieten en borrelen.

8. Je kunt aan niets anders denken

Als eten je leven is, kun je bijna niet meer aan iets anders denken. Na het ontbijt denk je al wat je kan gaan eten tijdens de lunch en het avondeten. En wat je morgen gaat eten heb je ook al helemaal bedacht.

9. Je deelt je eten liever niet

Als je vriendinnen vragen of ze iets van jouw eten mogen nemen, dan zul je na een lange twijfelsessie toch bijna altijd toestemming geven. Maar eigenlijk had je het liever zelf opgegeten. Winning point: Andersom mag je ook altijd eten van je vriendinnen op smikkelen.

10. Je kaken hebben bijna altijd wat te doen

Omdat je altijd honger hebt, zit er eigenlijk bijna altijd wel iets in je mondje. Is het geen dropje, dan is het wel een cracker tussendoor. Jouw kaken zullen zich in ieder geval niet snel vervelen.

11. Tijdens het stappen denk je alleen maar aan die late night snack bij de snackbar

Want na het stappen is het voor jou al-tijd tijd voor een lekkere snack. Je gaat toch niet met een lege maag naar bed?

12. Van vriendinnen krijg je altijd eten als cadeau

Bij je vriendinnen blijft het natuurlijk niet onopgemerkt dat je veel en altijd eet. Als verjaardagscadeautje krijg je dan ook vaak een cadeaubon bij dat ene lekkere restaurant of gewoon wat lekker hapjes waar je meteen van kunt genieten.

Waar was jij ondertussen van aan het smullen? Haha, we knew it.

Deze challenge is vast appeltje-eitje voor jou: JAAA! Jij en je vriendinnen kunnen 30 vierkante meter carpaccio eten bij dit restaurant in Katwijk

Reageer op artikel:
Als jouw buikje ook 24/7 honger heeft, dan herken je je vast in deze 11 dingen
Sluiten