Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 dec 2017

10 herkenbare dingen voor alle girl squads die uit drie vriendinnen bestaan

Vriendinnetjes komen en gaan, maar alleen de allerbeste zullen voor altijd naast je staan. Of dat er nu tien, vijf of drie zijn; ze zijn stuk voor stuk een onmisbaar deel van je leven. En als je twee lieve girls hebt waar je je leven mee doorbrengt, dan wil je dit even lezen.

Als je girl squad uit drie vriendinnen bestaat, dan brengt dat soms wat struggles en soms juist voordelen met zich mee. Zoals deze:

1. Je kunt kleren lenen van je dinnies

Want hele grote kans dat jullie allemaal dezelfde types zijn. En dezelfde types betekent ook dat je makkelijker kleren kunt lenen van je vriendinnen. Chill.

2. Met stapavonden kunnen jullie sandwichen

Jullie hebben niemand anders nodig om lekker te sandwichen en om mannen gek te maken.

3. Maar, in een attractie zit altijd iemand alleen

Als jullie echt fan zijn van pretparken, dan kennen jullie de struggle dat één van jullie vaak alleen moet zitten. Want veel karretjes en bankjes zijn gemaakt om met z’n tweeën naast elkaar te zitten. Afwisselen dan maar.

4. Hetzelfde geldt voor een autoritje

Ook een autoritje is niet altijd een feest als er weer één iemand achterin moet zitten. Dan maar weer afwisselen.

5. Een taxi bestellen is veel chiller

Want dan kun je gewoon met z’n drieën achterin zitten. En de kosten door drie delen. Ideaal.

6. Iets afspreken is appeltje-eitje

Je hoeft geen datumprikker te versturen waar vervolgens geen een dag uitkomt wanneer iedereen kan. Met een klein groepje is het veel makkelijker om een dag iets af te spreken.

7. Uiteten is een feestje

Uiteten is natuurlijk altijd heel gezellig, maar extra leuk met z’n drietjes. Je kunt namelijk meer gerechten bestellen en alles delen. Hoera, meer proeven is altijd goed nieuws.

8. Een hotelkamer vinden is niet heel easy

De meeste hotelkamers zijn voor één, twee of vier personen ingericht. Het is nogal een opgave om een hotelkamer te fixen waar je met z’n drieën terecht kan. En ook belangrijk; waar de bedden in één kamer staan. Is ook nog niet eens altijd zo.

9. Festivalkaartjes voorschieten is nog net te doen

Want kaartjes voor drie, dat kun je wel vast betalen. En als je kaartjes tegelijk bestelt, weet je zeker dat jullie er alle drie bij zijn. Kaartjes voor tien personen is gewoon niet te doen.

10. Grote kans dat jullie voor altijd bij elkaar blijven

Met een klein groepje kun je elkaar vaker zien. Je hoeft met minder mensen rekening te houden en niet bang te zijn dat je groepje uit elkaar valt. Vriendinnen for ever and ever.

Jullie girl squad is nu een feit, maar ook in alle jaren die gaan volgen. Want die struggles zijn niks vergeleken met de voordelen.

Lees dit ook: Drink je graag drankjes met je vriendinnen? Dat maakt jullie vriendschap nóg hechter

Reageer op artikel:
10 herkenbare dingen voor alle girl squads die uit drie vriendinnen bestaan
Sluiten