Krullenbol? Deze dingen herken je sowieso als je krullend haar hebt

Gezegend met krullend haar? Dan maak je veel andere meiden jaloers, want jouw krullen zijn sexy en lekker nonchalant tegelijkertijd. Toch zul jij soms af en toe flink aan het worstelen zijn om je lokken in bedwang te houden. Klinkt dat herkenbaar?

Een volle bos krullen is ideaal. Want je hoeft niet in de weer met een krultang of mousse om je haar voller te laten lijken. Maar dat het weinig werkt kost om je krullen te onderhouden, is een grote misvatting. Déze dingen herken je als krullenbol sowieso.

Je krijgt dagelijks de vraag of je krullen natuurlijk zijn

‘Nee joh. Ik sta iedere dag drie uur eerder op, om in de weer te gaan met een krultang om dit kapsel te creëren. Tuurlijk.’

Vochtige lucht betekent haardrama

Als er regen in de lucht hangt of het gewoon heel vochtig is, ben jij de pineut. Van je mooie bos krullen blijft weinig over, want ze veranderen binnen de kortste keren in een pluizige boel.

Iedereen wil jouw haar

Je krijgt iedere dag te horen dat mensen jaloers zijn op jouw krullen en dat ze zó met je zouden willen ruilen. Het is natuurlijk ook jaloersmakend mooi, zo’n krullenbol.

Jij droomt over stijle lokken

Je wilt altijd wat je niet hebt. Da’s een feit, en werkt hetzelfde met kapsels. Want waar iedereen jouw krullen wil, droom jij stiekem over lange stijle haren.

Kappers raken in paniek van jouw krullen

Het vinden van een kapper die niet gelijk paniek in zijn ogen krijgt bij het zien van jouw krullen, is een lastige zoektocht. En de keren dat je haar letterlik verknipt is door een kapper, zijn niet meer op twee handen te tellen.

Krullend haar? Dan word je vaak jonger geschat

Door die krullen van je kom je spontaan over. En er is nog een voordeel, want veel mensen denken dat je veel jongere bent dan je eigenlijk bent. En da’s niet verkeerd, toch?

Dus. Wees trots op je krullen en rock ze met zelfvertrouwen.

Iedere maand puistjes? Als je deze dingen doet, blijven ze terugkeren

Reageer op artikel:
Krullenbol? Deze dingen herken je sowieso als je krullend haar hebt
Sluiten