Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 23 mei 2019

Ben jij echt een vaderskindje? 5x waarom jullie band zo fantastisch is

Wanneer jou vroeger werd gevraagd wie jouw superheld was, dan antwoordde je gelijk je vader. Of je nu een goede of een iets mindere band met hem hebt, jij blijft altijd een prinsesje in zijn ogen. Een prachtvrouw als jij, daar kan hij alleen maar trots op zijn. Deze dingen herken je sowieso wanneer je een vaderskind bent.

Je papa heeft je geleerd hoe je als een zelfstandige sterke vrouw door het leven gaat.

Dit herken je als je een vaderkind bent

Deze dingen hieronder gelden waarschijnlijk ook voor jou. Even op een rijtje waarom jij en je vader zo’n goed team samen zijn.

1. Hij fixt alles voor je

Een lift nodig? Hij is je privé-chauffeur. Iets met een kapotte auto? Hij is er om je te helpen. Een lover heb jij niet nodig als het gaat om dit soort klusjes, want je liefste vader vervult alle handige taken voor je.

2. Hoe laat het ook is, hij komt je redden

Wanneer je om drie uur ‘s nachts belt omdat je per ongeluk de trein hebt gemist na een feestje en je geen kant meer op kan, springt hij gelijk in de auto. Hij weet dat je al volwassen bent, maar toch voel je je weer zijn oogappel wanneer je bij hem bent.

3. Irritaties zijn er soms omdat jullie zo erg op elkaar lijken

Jullie blijven familie en dat betekent dat jullie soms ook echt aan elkaar kunnen ergeren. Waarom? Stiekem omdat jij weet dat je eigenlijk precies op hem lijkt in je doen en laten. Toch wel een echte daddy’s girl dus.

4. Jullie delen dezelfde humor

Dan heb je nog die typische vadergrapjes, iets waar alleen jij stuk om kan gaan. Jij bent ervan overtuigd dat jullie samen wel een komedieshow kunnen presenteren. Maar dan wel voor jullie zelf, want alleen jullie begrijpen deze humor.

5. Goede gesprekken vanuit een ander perspectief

Met je vader voer je heel andere gesprekken dan met je moeder. Hij was de eerste man in je leven en eentje waar je altijd op terug kan vallen. Voor goede gesprekken onder het genot van een biertje ben je bij hem aan het goede adres.

Lees ook: Daddy girls opgelet! Dit zijn de leukste mini vakanties om met je vader te doen

Reageer op artikel:
Ben jij echt een vaderskindje? 5x waarom jullie band zo fantastisch is
Sluiten