Life 9 apr 2016 Omani McDaniels

Herkenbare situaties voor mensen die al jarenlang dezelfde grote vriendenkring hebben

Trouwe vriendenkringen zijn fijn. Je weet altijd dat er, ongeacht de situatie, een heleboel liefde ter beschikking is. Je vrienden zijn er altijd voor je en zijn je gekozen familie. Geen feestelijke gebeurtenis is hetzelfde zonder hen. Denk je, want het is nog nooit voorgekomen. Een squad zoals geen ander. En zo zal het altijd zijn.

1. Verjaardagen zijn altijd groots

Denk maar niet dat je ooit een kleine, rustige verjaardag kunt houden als je een grote vriendenkring hebt. En zelfs al probeer je het, dan heb je kans dat ze een surprise party voor je organiseren. Zij willen jouw verjaardag bijna liever vieren dan jijzelf, maar klagen is nutteloos. Ze doen het namelijk toch.

2. Verhuizen is zo gedaan

Het mooie aan een grote vriendenkring is dat zij altijd bereid zijn te komen helpen als groep. Wetende dat het super gezellig zal zijn met iedereen bij elkaar, bieden steeds meer mensen zich aan. De verhuizing is gelijk een onofficiële housewarming. Ze houden zelfs zoveel van je dat ze helpen met opruimen.

3. Een biertje doen loopt altijd uit

Ook al heb je afgesproken met één persoon uit je vriendengroep, het blijft nooit bij één iemand. Gaandeweg de avond, komen ze allemaal opdagen en ben je weer dronken. Maar wat was het toch gezellig.

4. Hun ouders zijn ook een beetje jouw ouders

Je komt al zo lang over de vloer bij alle ouders, dat je intussen kind aan huis bent. Jouw ouders waren daar ook altijd een beetje door gerustgesteld.

5. Verdriet wordt gedeeld

Als er iets gebeurt met een familielid, dan is het alsof het de groep overkomt. Iedereen laat alles vallen en komt bij elkaar om diegene te steunen.

6. Jullie ownen festivals en feesten

Als jullie met je groep op een feest zijn, dan zijn jullie niet te omzeilen. Maar wie zou dat ook willen? Bij jullie is het zo ontzettend gezellig, dat iedereen bij jullie groep wil horen.

7. Jullie worden samen volwassen

Jullie levens veranderen misschien ietwat en jullie hebben misschien niet meer evenveel tijd voor elkaar door alle drukte die het leven met zich meebrengt. Maar juist doordat jullie steeds samen in dezelfde levensfases zitten, is dat niet erg. Jullie begrijpen dat er niet elk weekend dronken in de kroeg gehangen kan worden. Maar is het wel weer zover, dan is het feest.

Een grote vriendenkring is iets om te koesteren. Dit is jouw gekozen familie en niemand kan daar tegenop. Jullie zullen nog de rest van jullie levens bij elkaar zijn. En dat alleen al is iets om van te glimlachen.

LEES OOK: Dit is waarom goede vrienden net zo belangrijk zijn als je dagelijkse portie lichaamsbeweging
3G44ey95TB0-770x462

Reageer op artikel:
Herkenbare situaties voor mensen die al jarenlang dezelfde grote vriendenkring hebben
Sluiten