Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 5 mrt 2019

5 x herkenbare situaties voor mensen die écht van vroeg slapen houden

Wat is het toch met die mensen die altijd maar laat op willen blijven? Wie wil zijn ochtend beginnen met wallen en een ochtendhumeur? Slapen is het lekkerste wat er is. Hoe meer, hoe beter. Hier wat herkenbare situaties voor mensen die hun relatie met slaap koesteren.

1. Na negenen afspreken is een no go

NOOIT. Je vrienden weten dat ze pontificaal worden uitgelachen als ze vragen af te spreken na negenen, op een doordeweekse dag. Ze weten heus wel dat je allang je pyjama aan hebt en waarschijnlijk zelfs je tanden al hebt gepoetst.

2. Als je wakker wordt wil je eigenlijk al weer naar bed

Je bent nog maar nét opgestaan en je wil alweer terug dat lekkere bedje in. Jij kunt nooit genoeg krijgen van slapen. Echt nooit.

3. Als je niet vroeg naar bed gaat heb je gegarandeerd een ochtendhumeur

Ken je nog dat meisje uit The Ring die uit de televisie kruipt? Dat ben jij als je niet genoeg hebt geslapen. Jouw zinnen bestaan enkel uit onverstaanbaar gegrom en je collega’s kunnen er maar beter voor zorgen dat de koffie niet opgaat. Tenminste, als ze een scene uit een horrorfilm niet zelf mee willen maken.

4. Uurtjes pakken is je favoriete hobby

Voordat je gaat slapen, check je altijd nog even hoe lang je hebt om te slapen. Minder dan negen is eigenlijk ondenkbaar. Het is fijn om te beseffen dat je heel lang naar dromenland mag. En mocht het nou zo lopen dat je toch laat opblijft, dan is het voor iets uitzonderlijks, zoals een avondje drinken met Channing Tatum.

5. Films afkijken lukt bijna nooit

Je vindt het heus wel lekker om een filmpje op de bank te kijken, maar als die film te laat begint weet je dat je het toch niet af gaat kijken. Daarvoor is die rode knop op je afstandbediening toch uitgevonden? Lekker opnemen die film, want jij duikt lekker je bedje in. Je ogen vielen toch al honderd keer dicht.

Slaap is niet alleen lekker, het is ook belangrijk. Je krijgt minder rimpels, hebt een betere weerstand, een beter humeur. Je leven is gewoon beter als je genoeg slaap hebt. Geef maar toe, je wil eigenlijk gewoon nu al je bed in duiken.

LEES OOK: 10 ontzettend fijne en makkelijke kapsels voor in de ochtend

Pretty 52

Reageer op artikel:
5 x herkenbare situaties voor mensen die écht van vroeg slapen houden
Sluiten