Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 30 apr 2017

8 herkenbare struggles als je altijd zegt wat je denkt

Je hebt geen filter en zegt alles wat je denkt. Ja sorry, maar die schoenen zijn gewoon echt niet jouw style en mensen die dan zeggen: 'Leuk, maar ik zou het zelf niet aandoen', daar heb je me toch een hekel aan. Mensen weten direct wat je aan ze hebt, maar dit brengt ook struggles met zich mee. Dit zijn de acht herkenbare struggles die je hebt als je altijd zegt wat je denkt.

1. Mensen denken dat je een bitch bent

Je zegt precies wat je denkt, maar dit kan door sommige misschien als bitchy ervaren worden. Natuurlijk is het heus niet altijd negatief wat je te melden hebt, maar mocht het negatief zijn dan denken mensen wel snel dat je het gemeen bedoelt. Hé, jouw karakter is niet gemeen, je bent gewoon direct. Dat is iets anders. Toch?!

2. Je bent altijd eerlijk, zelfs als het andere mensen pijn doet en dat weet je

Ongeacht dat mensen het misschien niet altijd willen horen, vertel jij ze wel gewoon waar het op slaat. Je bent niet bang om de waarheid te vertellen, hoe hard het ook is. Of je er vrienden mee maakt, maakt jou niets uit. Maar positief: uiteindelijk is het het beste om gewoon eerlijk te zijn.

3. Je bent voor niemand bang

Nope, ook niet voor je baas. Je vertelt hem of haar met liefde dat hij er deze ochtend verschrikkelijk uitziet en dat dat shirt totáál niet meer in de mode is. Hé, waarom zou je hem voor lul laten lopen?

4. Niet iedereen durft alles tegen je te zeggen

Omdat ze bang zijn voor het oordeel dat ze ongevraagd van je krijgen. Daarom houden ze soms dingen achter zodat ze zich er in ieder geval niet vervelender over gaan voelen. Ja, dat is een grote struggle voor je, want je hoopt dat iedereen altijd gewoon alles tegen je durft te zeggen. Misschien toch iets vaker nadenken voordat je een oordeel eruit floept.

5. Je wordt altijd geacht de groep te leiden

Mensen denken dat je alles weet, omdat je altijd jouw woordje klaar hebt. Daarom ben jij in hun ogen de leider en gaan ze ervan uit dat jij de taak als leider op je neemt. Soms best vermoeiend, maar zie het als compliment.

6. Je bent mega sarcastisch

Omdat je zo direct bent, is jouw humor dat ook. Dat betekent dat je vol sarcasme zit en jouw grappen keihard zijn. Maar dat kunnen mensen ook zeker waarderen. Met jou is het altijd genieten, tenminste: het gebeurt ook wel eens dat ze jou met holle ogen aanstaren omdat ze niet zeker weten of dit nou een grap was of niet.

7. Je bent ongeduldig met anderen die niet jouw gevoel van directheid begrijpen

Mensen die jou niet begrijpen, of überhaupt niets begrijpen, daar kan je drie keer niets mee. Je wilt niet altijd alles moeten uitleggen en raakt mega ongeduldig van deze types. Het is geen rocket sciences hoor, wat je zojuist probeerde uit te leggen.

8. Je vertelt te veel aan iedereen

Alles wat op je hart ligt vertel je, zo ook over je seksleven. Elk smeuïg detail is bekend bij iedereen die toevallig in de buurt stond. Ja sorry, maar je moet het gewoon even kwijt. Too much information? Daar heb jij nog nooit van gehoord. Dit is toch gewoon zoals het gegaan is?

Laten we het erop houden dat je gewoon raar eerlijk bent en dat dit positief is. Eerlijkheid duurt het langst. You go girl.

Lees ook dit:Dit is waarom mensen die vloeken juist het eerlijkst zijn

Reageer op artikel:
8 herkenbare struggles als je altijd zegt wat je denkt
Sluiten