Hét nieuwe dieet: een make-up dieet

Er is een nieuw dieet, het make-up dieet wat gebaseerd is op het 5:2 dieet. Dit is een dieet waarin je twee dagen in de week heel weinig calorieën eet, en de andere vijf dagen mag eten wat je wil. Dit principe is nu ook toegepast  in het 5:2 huid dieet. Het dieet houdt in dat je twee dagen in de week make-up loos doorbrengt, en de andere vijf dagen wel make-up mag dragen. Best een uitdaging.

Het dieet is gebaseerd op de overtuiging dat twee dagen zonder make-up per week je huid ontzettend zal verbeteren. Sommige specialisten claimen zelfs dat wanneer je het dieet volgt het al binnen een maand leidt tot een jonger en gezonder uitziende huid.

Alle professionals zijn het erover eens dat het geen kwaad kan om je huid af en toe bij te laten komen van alle make-up die het te verduren krijgt. Maar het dieet klinkt waarschijnlijk simpeler dan dat het is. Want wanneer wil je nou twee dagen geen make-up dragen?

Wat misschien goed is om te weten, is dat het geen twee aaneengesloten dagen hoeven te zijn. Zo zal het iets makkelijker in je dagelijkse schema in te passen zijn. En wat zijn nou twee make-up loze dagen wanneer je er een prachtige huid voor terugkrijgt?

Reageer op artikel:
Hét nieuwe dieet: een make-up dieet
Sluiten