Renée
Renée | LinkedIn Life 7 okt 2019

Markeer 21 december in je agenda! Het Amsterdamse Winterparadijs keert terug en het is nog beter dan vorig jaar

Kijk je ook zo uit naar de feestdagen? Dan is het tijd om je agenda te pakken en je dagen nog voller te maken, want Het Amsterdamse Winterparadijs keert terug in de RAI. Deze editie is nog beter dan voorheen, omdat je maar liefst 16 dagen kunt genieten van het festijn.

Het Amsterdamse Winterparadijs is ieder jaar vaste prik als je houdt van een gezellig winterfestival. Dit jaar openen de deuren wederom op 21 december, dus zorg dat je erbij bent.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Beeld je je gave attracties voor, de leukste optredens en het lekkerste eten en je hebt het recept voor dit winterfestival. Wederom is het festival overdag én ‘s avonds geopend, zodat je gezellig met je vriendinnen langs kunt gaan wanneer het jou uitkomt.

Wat staat er op het programma?

Nu er dit jaar zes extra openingsdagen zijn, verwachten we een spetterend programma waarmee je je flink wat uurtjes kunt vermaken. We vroegen de organisatoren wat er dit jaar op het programma staat en het klinkt veelbelovend.

Alle klassiekers zijn weer aanwezig, zoals de gezellige kerstmarkt, Olaf & Elsa, de bioscoop en het marshmallows roosteren. Maar je kunt nu ook een kijkje nemen bij de drie tube slides, twee grote theaters, een ijs-racebaan met elektrische bikes, een snelle sneeuwschans, een hoge zweefmolen, een (kinder)schaatsbaan en niet één maar twee après-ski cafes.

Silent après-ski

Kom je het liefst voor de lekkere drankjes en leuke dansjes? Regel dan de koptelefoon bij de silent après-ski, want dat is precies waar jij de Beautify redactie kunt vinden. Als je de concepten Terug Naar Toen en Flu Flu ook kunt waarderen, is dit de plek voor jou.

Tickets kopen

Wil je dit jaar (weer) bij Het Amsterdamse Winterparadijs zijn? Scoor dan snel je tickets en als je slim bent doe je dit online, want daar liggen de prijzen lager.

Online verkoop:
Early Bird Entrance Only: €5
Early Bird Regular Ticket: €14,50
Early Bird Passe-partout: €34,50

Deurverkoop:
Entrance only: €9
Regular ticket: €21,50
Passe-partout: €41,50

Pssst: vanaf 21:00 uur is de entree gratis. Klik hier om naar de website te gaan.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Markeer 21 december in je agenda! Het Amsterdamse Winterparadijs keert terug en het is nog beter dan vorig jaar
Sluiten