Renée
Renée | LinkedIn Life 17 okt 2018

Houd 21 december vrij! Dan begint er een groot kerstfestival in Amsterdam

De feestdagen staan natuurlijk gelijk aan kerstmarkten. Maar wat dacht je ervan om dit jaar een heus kerstfestival te bezoeken met de meiden? Vanaf 21 december kan dat namelijk in Amsterdam, want dan begint Het Amsterdamse Winterparadijs bij de RAI.

Het Amsterdamse Winterparadijs is niet helemaal nieuw, maar de naam wel. Vorig jaar heette dit festijn de Amsterdamse Winterparade. Dit jaar pakken ze het alleen iets anders aan.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Wat kun je verwachten van Het Amsterdamse Winterparadijs? Uhhh, heel veel sneeuw. En ja, dat is in het echt net zo fantastisch als het klinkt. Je kunt bij het Winterparadijs namelijk langlaufen, sleeën en sneeuwpoppen maken. Wat ontzettend gezellig.

Daarna bind je de schaatsen onder, want er is net als vorig jaar weer een enorme ijsbaan. Verder kunnen jullie losgaan in de silent disco, in het reuzenrad stappen en zelfs naar de bioscoop. Ook komen er artiesten optreden als Lil Kleine. Kun je ongegeneerd mee blèren.

Entree

De prijzen van een kaartje zijn nu 17,50 euro. Dat betekent trouwens wel dat alle activiteiten gratis zijn, waardoor je in vergelijking met vorig jaar heel wat euro’s bespaart. Toen moest je voor alle activiteiten los afrekenen.

Het festival is te bezoeken van 21 december tot en met 30 december. Kom maar door met de glühwein, want wij hebben er nu al zin in.

Pak je agenda! Het grootste kerstfeest van Nederland staat weer voor de deur

Reageer op artikel:
Houd 21 december vrij! Dan begint er een groot kerstfestival in Amsterdam
Sluiten