Het beautyritueel van de enige echte Angel: Candice Swanepoel

Altijd al benieuwd geweest hoe het er op beautyritueelgebied aan toegaat bij de Angels nu de Victoria's Secret Show in volle gang is? Anders wij wel. Candice vertelt over haar dagelijkse routine en hoe ze zich voorbereidt op haar shows.

Wat is jouw look?

Natuurlijk, fris en gezond.

Dagelijkse routine:

Schoonmaken, toner, moisturizer, oogcrème. De dame die over mijn gezicht gaat tijdens de shows heeft haar eigen producten dus die kan ik niet zomaar verklappen, maar ik gebruik zelf thuis een natuurlijke fasewash met groene thee.

Beauty van binnenuit?

Dat is het meest belangrijk. Ik drink heel veel kokoswater, doe speciale dingen in mijn smoothies zoals tarwegras, ik slik visolie, dat soort dingen. En er altijd voor zorgen dat je alles binnenkrijgt: je groentes, fruit, etc.

Sport:

Ik probeer minimaal drie keer per week te sporten, bijvoorbeeld door te boxen. Maar wanneer ik op reis ben maak ik gewoon gebruik van wat ik in het hotel kan doen.

Ik kan op het gebied van beauty niet zonder:

Mijn lippenbalsem met kokosolie! Daarbij rozenwater voor in het vliegtuig (die ik gebruik als toner) en en rijke moisturizer om me aan te passen aan de omslag van het koude weer.

Mijn geheim voor een mooie huid:

Er is geen geheim. Je moet je huid gewoon goed kennen. Let op wat je huid je vertelt en speel daar op in. Ik gebruik nu bijvoorbeeld die dikke moisturizer, maar dat doe ik natuurlijk niet in de zomer.

Van een dag naar een nachtlook:

Stift je lippen rood, dan ben je zo ready to go.

Manicure of pedicure?

Pedicure. Ik gebruik mijn handen teveel, dus dat blijft er nooit lang opzitten.

Beste advies van de pro’s?

Slaap nóóit met je make-up op.

Beauty iconen:

Marilyn Monroe, Christy Turlington, Claudia Schiffer, Karen Mulder.

Reageer op artikel:
Het beautyritueel van de enige echte Angel: Candice Swanepoel
Sluiten