Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 7 dec 2015

Het break-up verhaal van deze vrouw op Adele’s Facebook is herkenbaar voor iedereen

Bijna iedere vrouw maakt wel eens een hartverscheurende break-up mee. Zo'n break-up waarvan je denkt dat je 'm nooit zal overleven. Waarvan je denkt dat je er nooit meer bovenop zal komen. Waardoor je denkt dat je voor altijd alleen zult blijven en waardoor je vertrouwen in mannen is gedaald tot ver onder nul. Maar gelukkig is daar Adele.

Adele is de Koningin van de liefdeslyrics. Haar teksten helen wonden. Diepe wonden. We vinden allemaal steun in haar liedjes die voor veel vrouwen heel herkenbaar zijn. We hebben allemaal wel een liefde die we maar moeilijk kunnen vergeten. We hebben ook allemaal een liefde die ons littekens heeft gegeven. En Adele helpt ons daarover heen te komen en het te accepteren. Ze helpt het een plekje te geven.

Zo helpen de liedjes van Adele ook Stephanie, een Ierse fan die recentelijk haar verloving had verbroken omdat ze erachter was gekomen dat haar toekomstige manlief een kind bij een ander had verwekt. Ze besloot het verhaal te posten op de Facebookpagina van Adele en dat bleef niet onopgemerkt. Het verhaal ging viraal nadat Stephanie aantoonde haar hart op haar tong te hebben:

Haar lef werd behoorlijk beloond. Ze kreeg massaal steun. Want geef toe, iedereen heeft wel eens keihard zitten brullen op de teksten van Adele om healing te vinden en dat is compleet normaal:

Amen.

Reageer op artikel:
Het break-up verhaal van deze vrouw op Adele’s Facebook is herkenbaar voor iedereen
Sluiten