Hét drankje voor 2017: de gezonde unicorn latte

Is dit dan het magische drankje dat ons alle superkrachten van de wereld geeft zodat we niet ziek worden? In Amerika geloven ze er in. Deze unicorn latte belooft een helende werking te hebben en je weerstand een vette boost te geven. En het ziet er ook nog eens prachtig uit. Hebben.

Deze prachtige en gezonde unicorn latte helpt je in contact te komen met je meest mystieke, kleurrijke en levendige zelf, aldus de barrista’s van The End coffee bar in Williamsburg, in New York, Amerika.

Het blauwe unicorn drankje bestaat uit blauwgroene algen, citroensap, honing, cayenne, gestoomde kokosmelk, gember en bessen. Oh en als je je afvraagt waar de koffie is… dit is latte. Zonder koffie. Maar hey, als je ziet hoe prachtig dit drankje is, dan kun je niet anders dan eentje bestellen.

Algen? Hm..

Maak je geen zorgen, deze algen boosten je energie en je mentale helderheid. Ze zijn absoluut niet giftig. Daarnaast is het goed voor je darmbacteriën volgens de koffiebar oprichters. Algen bestellen dan maar?

Mocht je niet zo’n zweverig type zijn en niet geloven in de magische helende krachten, neem dit dan met een korreltje zout – of met veganistische hagelslag op het drankje. Ook lekker (en mooi): met eetbare bloempjes.

Een lab met bloempjes

Het drankje is in Amerika al razend populair, daarom zal er in de zomer een koude versie van het drankje worden uitgebracht. Oh en voor het geval je het nog niet wist.. deze koffiebar heeft een eigen lab waar ze bloempjes kweken die goed zijn voor onze gezondheid. Hoe schattig?

Welke koffiebar in Nederland maakt deze prachtige, magische unicorn latte voor ons?

You know what really brightens up a rainy day ☔️? (Hint: ???) RG: @the.beauty.juice

A photo posted by The End Brooklyn (@thendbrooklyn) on

What are you looking to manifest in 2017? We want to fly HIGH and for you to join us. That's why we came up with our Unicorn Latte ? made with blue green algae, lemon, ginger, honey and coconut mylk let this plant magic fuel your ascension ✨?: @_pcq via @tmagazine #butfirstmagic #unicornlatte

A photo posted by The End Brooklyn (@thendbrooklyn) on

Unicorn Latte going ? big ups to @refinery29 @yahoonews @guestofaguest @eater @popsugarfitness @timeoutnewyork for the shout outs. Thank you, our little rainbow hearts are feeling very full ? ?: @skinbymolly #butfirstmagic

A photo posted by The End Brooklyn (@thendbrooklyn) on

LEES OOK: Met deze unicornmuts kan je je alter ego eindelijk compleet maken
unicorn muts

Reageer op artikel:
Hét drankje voor 2017: de gezonde unicorn latte
Sluiten