Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 2 okt 2015

Het geheim achter goede seks dat niemand je ooit heeft verteld, tot nu

Ooit slechte seks gehad? En dan hebben we het niet over de 'middelmatige-was-niet-geweldig-hij-gaat-me-vast-niet-meer-bellen' seks. Nee, we hebben het over seks dat zo verschrikkelijk was dat je dit het liefst wilt verbannen uit je herinnering maar dat lukt praktisch niet. Seks waarvan je nu nog steeds nachtmerries hebt.

We hebben het over de man die niet weet waar de clitoris is (als hij überhaupt weet WAT een clitoris is). Seks wat niet langer duurder dan één minuut. Slechte seks is niet oké, maar ladies laten we er een positieve wending aangeven. Want wist je dat van slechte seks veel kan én zult leren?! Daarom vandaag het geheim achter goede seks:

Slechte seks maakt je zelfbewuster

Zo kun je een heleboel leren van een paar slechte one-night-stands. Onbewust word je met de tijd selectiever en eis je meer van jezelf. Wanneer je eenmaal slechte seks hebt ervaren, weet je eindelijk wat je wilt, en niet alleen in de slaapkamer maar ook in het leven.

Je zal er toch een keer achter moeten komen wat je wel en niet lekker vindt

Slechte seks hebben is als educatie. Je leert wat je lekker vindt en wat je echt no way nog een keer wilt meemaken.

Het is een goede manier om erachter te komen wie je voor je hebt

Slechte seks kan voor velen echt een turning point zijn in de (opkomende) relatie. Als je al snel weet dat de seks slecht is kan je er gelukkig al vroeg mee stoppen. Slechte seks zorgt voor geen chemie, geen sparkle en de kans op een connectie is ver te zoeken. Ga weg, nu het nog kan.

Het leert je om te durven vragen wat je wilt

Wanneer je eenmaal een heleboel ervaringen achter de rug hebt gehad met slechte seks, kan dit je de extra motivatie geven die je nodig had. Je zet alles op alles om eindelijk een góede bedpartner te vinden. Als je een man vindt die niet exact weet wat hij aan het doen is, dan zeg je dat. Jij weet namelijk wat lekker voelt en dat laat je maar al te graag merken. You go girlfriend.

Het leert je om niet genoeg te nemen met minder

Slechte seks geeft je controle over je leven. Je zult geen genoegen nemen met minder dan fantastische seks. De perfecte man zal jouw wereld op zijn kop zetten want je weet namelijk exact wat je wilt.

Slechte seks ligt echt niet alleen aan jou

Als je slechte seks hebt, is het makkelijk om jezelf de schuld te geven. Deze mindset verandert overigens op het moment dat je fantastische hete seks hebt. Je realiseert dat het al die keren zeker niet jouw schuld was.

Het maakt je dapper

Slechte seks maakt je dapper. Je bent vrij om te zoeken naar betere seks. Je slechte seks is nu over, dit was slechts een ervaring. Het definieert jou niet. Je kan overstappen naar beter. No shame in your game.

Om goede seks te waarderen is slechte seks nodig

Er is niets dat je meer dankbaar maakt voor geweldige dan get me out of here seks. Het geeft je namelijk iets om je prachtige ervaringen mee te vergelijken. Als je je hele leven altijd goede seks hebt, dan heb je geen referentiekader. Misschien heb je altijd wel matige seks maar heb je geen idee. Zo is het goed om je is bloot te stellen aan verschrikkelijke seks, om is echt te waarderen hoe het is om fantastische seks te hebben.

Reageer op artikel:
Het geheim achter goede seks dat niemand je ooit heeft verteld, tot nu
Sluiten