Het geheim voor glanzende oogleden (regelrecht van de catwalk)

Glanzende oogleden zijn al een lange tijd favoriet op de catwalk, waarbij shows voor de lente van 2015 geen uitzondering waren. Het merk Kenzo liet al modellen op de catwalk lopen met de look. Het enige probleem? De houdbaarheid. Glanzende oogschaduw loopt namelijk snel in de lijntjes van je ogen, waardoor het niet meer één geheel is. Maar een visagist deelde zijn geheim voor glanzende oogleden waar je lang van kunt genieten:

Voor een glanzend resultaat kun je het beste een oogschaduw gebruiken in een crème vorm. Het liefst eentje die van zichzelf al een glanzende finish heeft. Een voorbeeld van zo’n product is de Aqua Cream van Make Up For Ever. Deze crème oogschaduw is ook nog eens waterproof, dus hij zal ontzettend lang blijven zitten.

Wil je het geheel nóg iets glanzender maken? Dat kan met een beetje Eight Hour Cream van Elizabeth Arden. Dit is een crème met een mooie shine die voor veel verschillende dingen gebruikt kan worden. Breng hiervan een klein beetje aan op het midden van je ooglid. Zo heb je je eigen versie van de glanzende oogleden, regelrecht van de catwalk.

Reageer op artikel:
Het geheim voor glanzende oogleden (regelrecht van de catwalk)
Sluiten