Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 29 mei 2017

Het is echt waar! De live shows van Magic Mike komen naar Nederland

We kunnen het bijna niet geloven, omdat het gewoon zúlk fantastisch nieuws is. Maar het is echt waar. En we zijn nu door het dolle heen. Letterlijk. Want de live shows van Magic Mike komen naar Nederland.

Waarschijnlijk heb je kwijlend op je stoel gezeten bij de films van Magic Mike. En waarschijnlijk droomde je van een reis naar de States toen je hoorde dat daar liveshows zouden plaatsvinden, op basis van de stripacts uit de films. Nou, dan zul je nu nog gelukkiger worden, aangezien de shows ook naar Nederland komen.

De liveshows beginnen in maart dit jaar in Las Vegas. Maar daarna gaan de mannen met hun goddelijke lichamen de rest van de wereld over. En godzijdank slaan ze Nederland niet over.

Wanneer de mannen precies naar Nederland komen is helaas nog niet bekend. Maar we gaan dit zeker voor je in de gaten houden. (En toegegeven, voor onszelf). Het is al wel bekend dat de hunks tot eind juni in ieder geval hun show in Las Vegas doen, dus waarschijnlijk beginnen ze daarna aan het veroveren van de wereld.

Dat wordt heel hard gillen

De shows zijn gebaseerd op de stripacts uit de tweede Magic Mike film. Alison Faulk en Teresa Espinosa die aan beide films hebben meegewerkt, gaan de choreografie verzorgen.

Het slechte nieuws is dat Channing niet iedere avond in de show zit. Je zult het moeten doen met andere gespierde, hete mannen die dansen alsof ze je helemaal willen verslinden. Maar, hij is zeker van plan om een paar keer mee te doen. Het wordt hoe dan ook genieten, denken wij.

Heb je deze film ook al gezien? Er is een Nederlandse Magic Mike en de trailer is bloedheet

Reageer op artikel:
Het is echt waar! De live shows van Magic Mike komen naar Nederland
Sluiten