Het is niet alleen je uiterlijk. Zo word je een écht aantrekkelijke vrouw

Als je aantrekkelijk wilt zijn, gaat het niet om een slank figuur en een good hair day. Als je wilt dat mensen bij jou in de buurt willen zijn, focus dan niet te veel op je uiterlijk. Het gaat om wie jij bent en om hoe je in het leven staat.

Wees open

Sta open voor gesprekken, voor nieuwe mensen en nieuwe situaties. Natuurlijk is het eng om naar een feestje van een vriendin te gaan als je behalve haar helemaal niemand kent. Maar dan zou je júíst moeten gaan. Praat en dans. Stel je open voor nieuwe ervaringen en ontdek de wereld om je heen.

Stel vragen

Iedereen houdt ervan om over zichzelf te praten. Wees daarom geïnteresseerd en vraag mannen het hemd van het lijf. Over wat hij doet, waar hij van houdt en wat zijn mening is. En luister. Hij zal het heerlijk vinden om met je te praten.

Wees positief

Omgaan met positieve mensen is gewoon veel leuker dan met negatieve mensen. Van negatieve mensen word je zelf ook chagrijnig, van positieve mensen om je heen zie je de wereld als een happy place. Als jij positief bent, zul je gelukkiger worden en stralen én zullen andere mensen ook gelukkiger worden. Als je positief bent, willen mensen bij je in de buurt zijn.

Lach

Niets heeft zo’n aanzuigende werking op mannen als een lach. Neem het leven niet zo serieus. Schaterlach en iedereem wordt blij. Glimlach en je kunt met dat magische gereedschap de dag van anderen in één klap goedmaken.

Wees lief voor jezelf

Voor je huid, je haar, je lichaam. Neem rust als je dat nodig hebt. Gun jezelf af en toe een dagje spa, of neem lekker thuis een maskertje. En je mag jezelf ook best af en toe nieuwe kleren gunnen hoor. Je zult je zelfverzekerd voelen en kracht uitstralen. Jij mag er zijn.

LEES OOK: Dit is de reden dat juist de slimme en onafhankelijke vrouwen nog single zijn

Reageer op artikel:
Het is niet alleen je uiterlijk. Zo word je een écht aantrekkelijke vrouw
Sluiten