Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 10 juli 2017

Omnomnom: er bestaat nu een krokettenrestaurant in Rotterdam en je wilt er alles eten

Op brood of gewoon los; het is altijd tijd voor een kroketje. Jij weet de Van Dobben er blindelings tussenuit te halen, maar ook voor een groentekroket draai jij jouw hand niet om. Kortom: jij bent een échte kroketten-fan. Daarom is dit restaurant jouw nieuwe favoriet en wil jij direct een bezoekje brengen.

Een restaurant volledig in het thema van jou favo snackies. Jawel: het krokettenrestaurant bestaat echt. Eerder opende dit restaurant al in Den Haag, maar nu ook Rotterdam is het mogelijk om het Kroket Loket te bezoeken. Jouw smaakpapillen kunnen daarom een klein feestje geven in jouw mond.

Jammie

In de markthallen van Rotterdam is het Kroket Loket geopend en dat betekent dat jij veel verschillende soorten kroketten kan bestellen. Er zijn namelijk maar liefst tien verschillende soorten kroketten en hieronder hebben we ze voor jou even op een rijtje gezet:

Rundvlees
Kaas
Groente
Truffel Bospaddestoel
Kip
Chorizo
Pekingeend
Pulled Pork
Garnalen
Kroket van de dag

Ik wil ze allemaal

Loopt het water jou ook in de mond? Door het ruime aanbod wordt kiezen een stuk lastiger, maar daar heeft het Kroket Loket iets op bedacht: een proeverij van zes kroketjes. En dat voor slechts 6,50 euro (een losse kroket is 3 euro).

Haast je snel naar ofwel Rotterdam, of Den Haag, want jij moet een hapje of honderd nemen van deze snackies. Het eten van een kroket zal nooit meer hetzelfde zijn. Wat een smaaksensatie.

Liever pizza dan kroket? Dan wil je deze bikini hebben: Altijd honger als je op het strand ligt? Deze pizzabikini is eetbaar

Reageer op artikel:
Omnomnom: er bestaat nu een krokettenrestaurant in Rotterdam en je wilt er alles eten
Sluiten