Het meest knappe kapsel van dit moment: blunt cut

Korte lagen, lange lagen, we hebben ze allemaal gehad. Maar nu is er een nieuwe trend: de blunt cut. Met dit kapsel wordt er júist geen gebruik gemaakt van lagen -althans niet zichtbaar- wat je haar een prachtige gloed geeft. De onderkant is helemaal recht, wauw.

Kaarsrecht voor alle lengtes

De blunt haircut is prachtig. De haarstijl zag je al op vele catwalks langs komen, maar nu zie je het kapsel ook in het dagelijks leven steeds meer. Je kunt het vergelijken met een bob, maar eigenlijk ook weer helemaal niet.

Het voordeel van de blunt haircut is namelijk dat je ‘m op élk mogelijke lengte van het haar kunt toepassen. Lang, kort of er tussenin, het maakt niet uit.

Bij een blunt cut knipt de kapper je haar kaarsrecht. Hierdoor lijkt je haar voller en krijg je een frisse en krachtige look. Wanneer je kiest voor deze manier van knippen, krijgt je haar meteen enorm veel volume. Naast het feit dat het veel volume krijgt, ziet het er ook nog eens heel erg verzorgd uit.

Wie écht voor de power volume wilt gaan, kan het beste naast de blunt cut ook gaan voor een pony. Een volle pony is namelijk één van de manieren om het haar meer body en meer gewicht te geven. Met of zonder pony, wij zijn er dól op.

blunt cut

blunt cut

blunt cut

blunt cut

blunt cut

blunt cut

blunt cut

blunt cut

blunt cut

LEES OOK: Ongelooflijk mooie haartrend: haarkleuren gebaseerd op onze grote liefde wijn

Reageer op artikel:
Het meest knappe kapsel van dit moment: blunt cut
Sluiten