Het perfecte drankje voor kerst: sneeuwbol cocktails

Kerstmis komt eraan en we komen met allemaal originele ideeën. We schreven eerder al over met gin gevulde kerstballen en prosecco thee, die jouw koude winterse dagen wat aangenamer maken. Maar wij houden ook heel erg van cocktails. Vooral tijdens de feestdagen. Daarom willen we deze schattige sneeuwbol cocktails met je delen. Hoe perfect zijn ze?

Ben je een lucky bastard en ben je op dit moment in New York? Of ga je er naartoe? Vergeet niet een pitstop te maken bij de pop-up bar genaamd LOCL Bar. Zij serveren namelijk cocktails in feestelijke sneeuwbollen en dat is alles wat je wilt.

Want hoe schattig zijn ze? De cocktails dragen de naam Shakespeare’s Globe en het drankje bevat gin, root beer (een zoete Amerikaanse frisdrank), vanille siroop, cointreau en Douglas Fir likeur. En de laatste substantie smaakt naar kerstboom. Geen grap. Misschien klinkt het niet heel smakelijk maar hey, het is Kerstmis. En planten zijn gezond.

Mocht je niet in de buurt zijn van New York, dan kun je natuurlijk ook gewoon je eigen schattige cocktail maken.

STOP EVERYTHING because a bar in #NewYork is serving cocktails in #Christmas snow globes and we need one now. ?  #LOCLBar

A photo posted by NOVA 96.9 Sydney (@nova_969) on

??? Christmas cocktails ?

A photo posted by danielladahan (@danielladahan) on

'Tis the season! #snowglobe #cocktails #holidayspirit

A photo posted by mashkalavie (@mashkalavie) on

LEES OOK: BRILJANT kerstcadeau: deze handtas met wijntap

Reageer op artikel:
Het perfecte drankje voor kerst: sneeuwbol cocktails
Sluiten