Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 21 feb 2017

Het is weer zover: iederéén wil deze jas van Zara hebben

We zijn allemaal gek op de Zara. De winkel heeft een groot aanbod, heel vaak een nieuwe collectie én het is enigszins betaalbaar. Soms zijn er van die items die niet aan te slepen zijn en waar letterlijk om wordt gevochten. En deze winter was het *tromgeroffel* de bikerjack met kraag van nepbont .

Instagram gaat los

De jas doet het niet alleen goed in de verkoop, maar vooral ook op Instagram. Helemaal gek is het niet, want dit jack staat werkelijk iedereen en is met je hele kastinhoud te combineren. We kunnen rustig spreken van een fotogeniek jassie:

This is #zaranewin | Faux fur collar biker jacket 2969/269

A post shared by ZARA Official (@zara) on

#spotted

A post shared by ℳarbeth ℳajabague (@marbethmajabague) on

A post shared by Charisse (@charisse_h) on

Smiling my way through Monday ??

A post shared by ThatNewDress (@thatnewdress) on

When my fluffy bag matches my jacket ? . . . ___________________________________________________ #ootd #fashionista #lotd #details #leatherjacket #styleblog #colddays #whattowear #fashionlook #fashionblogger #fashionblog #dutchblogger #indonesianblogger #amsterdam #stylegram #canals #shooting #cityofbikes #fluffybag #zara #boohoo

A post shared by JESSICA ADRIANA ? (@jessadriana) on

New arrival ? love this jacket it's so cosy ? #zara #zarajacket #zarabikerjacket #bikerjacket #me #mirror #shopping #inspiration #newarrival #ootd #outfitoftheday #fashion

A post shared by Rosie Di Benedetto (@rosiedibenedetto) on

En ja, je kunt ´em nog scoren

Als je net zoals heel Nederland in een heel origineel *ahum* jack wilt lopen. Kan je ´em hier kopen. Je doet er ook direct goed aan om je naam op het label te schrijven voordat je de verkeerde mee terugneemt na een avondje uit.

Knap zusje van de Zara: Zara heeft een héél goedkoop zusje: Lefties

Reageer op artikel:
Het is weer zover: iederéén wil deze jas van Zara hebben
Sluiten