Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 23 jun 2019

Het zijn deze 11 kleine lieve en attente dingen die hij doet waardoor jouw hart week wordt

Mannen kunnen een botte hark zijn, maar ze kunnen ook ongelooflijk lieve dingen doen. De schattigste dingen doen ze zelfs zonder dat jij het door hebt.

1. Je zware tas dragen

Hij vraagt het niet eens. Hij steekt gewoon zijn hand uit, zodat jij hem je tas kan overhandigen. Je denkt toch niet dat hij je met die zware weekendtas of boodschappen laat sjouwen?

2. Hij regelt dingen voor jou

Een tafel in je favoriete restaurant, een afspraak bij de tandarts, name it en hij fixt ‘t. Tuurlijk, je bent een onafhankelijke vrouw die dingen prima zelf kan, maar wat is het lief als hij het al doet voordat jij ook maar de kans hebt gekregen.

3. Jou de enige vrij stoel aanbieden

In de bus bijvoorbeeld. Of als je in een restaurant aan de bar moet wachten op een tafel en er is nog maar één barkruk. Hij zal altijd jou laten zitten. Hij wil gewoon dat zijn meisje het comfortabel heeft.

4. Als je hoofdpijn hebt, wil hij je nek masseren

Hij haalt ook met liefde een glaasje water en een paracetamol voor je.

5. Hij haalt je midden in de nacht op

Zodat je na het uitgaan niet alleen naar huis hoeft te fietsen als je een paar glaasjes te veel hebt gedronken.

6. Een spin weghalen

Soms pest hij jou dan nog wel even. Door zijn hand met de spin voor je neus te houden waardoor jij als een dramaqueen wegrent. Maar je weet dat hij nooit echt zijn hand zal openen.

7. Hij wenst je goedemorgen als jullie niet samen zijn

Samen slapen is hemels. Maar als jullie niet samen zijn is er niets fijner dan wakker worden met een berichtje van hem op je telefoon. Het is namelijk fijn om te weten dat iemand aan je denkt.

8. Hij laat je bij het raam zitten in de trein

Dit is echt super schattig. Hij laat je altijd als eerste plaatsnemen, waardoor jij bij het raampje kunt zitten en de hele weg kunt mijmeren terwijl je naar buiten kijkt. Ditzelfde geldt voor het vliegtuig, of de bus of welk voertuig dan ook.

9. Hij biedt jou zijn jas aan als jij het koud hebt

Het allerliefste gebaar ooit. Hij heeft het ook niet bepaald warm, maar hij kan het echt niet over zijn hart verkrijgen als jij half bevriest.

10. Hij brengt je een fruitmand als je ziek bent

Klein gebaar, groot resultaat. Super snoeperig, lief en attent. En erg gezond voor jou natuurlijk. Hij wil gewoon dat je zo snel mogelijk weer beter bent.

11. Hij deelt nieuws altijd als eerste met jou

Het zijn niet zijn vrienden die hij belt zodra hij iets te vertellen heeft en het is ook niet zijn moeder. Nee, jij hebt de eerste persoon met wie hij belangrijke en minder belangrijke dingen wil delen. Adorable hè.

LEES OOK: Zucht, dit is waarom we smelten als hij ons een ‘goodmorning-berichtje’ stuurt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het zijn deze 11 kleine lieve en attente dingen die hij doet waardoor jouw hart week wordt
Sluiten