Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 23 okt 2017

Nog meer hete mannen: Je kunt vanaf deze week genieten van schaars geklede Australische hunks

Heten mannen uit de hele wereld hebben ineens besloten om Nederland te bezoeken. Zo kun je in december en april genieten van The Chippendales en binnenkort hopen we ook tickets te bemachtigen voor Magic Mike Live. En als je niet kunt wachten, wat we maar al te goed begrijpen, dan boek je toch gewoon kaartjes voor een stel knappe Australiërs? Zij zijn namelijk vanaf deze week al in ons land. Van noord tot zuid en van oost tot west. De mannen zijn overal in Nederland. Gelukkig maar, want iedereen verdient natuurlijk een eerlijke kans om te genieten van de gebruinde spierbundels. Kom maar door.

Australische hunks van Thunder from Down Under

De bloedhete groep staat bekend onder de naam Thunder From Down Under en gaat de komende maanden op bezoek bij verschillende landen. En ook Nederland. Ze trappen af in Deventer, en wel op donderdag 26 oktober. In de vijftien dagen daarna volgen er maar liefst twaalf shows. Twaalf! It’s getting hot in here..

Hier alvast een voorproefje, omdat we weten dat een paar dagen wachten al veel te lang is. En let vooral even goed op rond 0.57. Daar gaat op links iets niet helemaal als gepland.

Hier vind je het complete overzicht van de shows in Nederland. Dat gaat sowieso een avond worden met belachelijk veel bloot. En zweet, want het wordt bloedje heet.

Als je geen genoeg kan krijgen van Australische hunks, dan is dit ook echt iets voor jou: Deze hete brandweermannen poseren met schattige dieren en het is het beste dat je vandaag gaat zien

Reageer op artikel:
Nog meer hete mannen: Je kunt vanaf deze week genieten van schaars geklede Australische hunks
Sluiten