Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 nov 2016

Hete nachten binnen handbereik: er komt een Fifty Shades seksspeeltjes lijn

Word je al warm van binnen - of van beneden - als je denkt aan de nieuwe Fifty Shades film? En fantaseer je wel eens over je eigen Christian Grey? Nou, je droom om Anastasia te worden, komt een beetje dichterbij. Want er zijn nu namelijk seksspeeltjes gebaseerd op de speeltjes die Ana en Mr. Grey gebruiken in de slaapkamer.

Richt je Red Room of speelkamer maar vast in, want er komen een paar speeltjes aan – oef – die je zeker aan je collectie wil toevoegen. Of je collectie mee wil beginnen, dat kan ook.

E.L James, de schrijfster van de Fifty Shades boeken, heeft namelijk samen met het merk Lovehoney een collectie lustopwekkende instrumenten gelanceerd. En we kunnen vertellen: hiermee zul je hete nachten beleven.

De hele nacht orgasmes

De lijn bevat onder meer een vibrator, kralen, tepelklemmen en trilspeeltjes, allemaal natuurlijk in verschillende tinten grijs.

Het mooie is: de prijzen zijn schappelijk. Het goedkoopste object is 11 euro en het duurste 85 euro. Een orgasme is nu voor iedereen binnen ‘handbereik’.

Misschien vind je dit ook interessant: Waarom iedereen die één tattoo heeft er sowieso nog één neemt

Reageer op artikel:
Hete nachten binnen handbereik: er komt een Fifty Shades seksspeeltjes lijn
Sluiten