Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 30 jun 2016

Hiep hiep hoera! Deze dingen zijn gratis en voor niets op je verjaardag

Ben je binnenkort jarig? Gefeliciteerd! Misschien weet je nog niet wat je gaat doen op de grote dag, maar wij weten dat wel. Want deze dingen zijn namelijk helemaal graties. En dat is toch altijd mooi meegenomen.

Een bezoek aan Walibi

Klaar met kringetjesverjaardagen? Of geef je ieder jaar wel een knalfeest, maar wil je nu écht alles op de kop zetten? Dan is Walibi dé bestemming voor je. Als jarige mag je gratis naar binnen. Én drie vrienden of vriendinnen krijgen 6,50 euro korting.

Eten bij restaurant Vandaag in Amsterdam of Utrecht

Als jarige mag je daar gratis je slag slaan. Want het mooie is: het is onbeperkt. Yay.

Thermen Houten

Hoe heerlijk is het om je nieuwe levensjaar ontspannen te beginnen. Op je verjaardag mag je gratis naar de suana bij Thermen Houten. Daar zit wel een voorwaarde aan vast en dat is dat je twee betalende bezoekers meeneemt. Gezellig met je vriendinnetjes dus. En mocht je toch liever alleen willen, dan maak je gewoon vrienden bij de ingang. Sst, die tip heb je niet van ons.

Veluwse Bron

Je kunt ook naar de sauna bij de Veluwse Bron. Daar krijg je een gratis lunch- of dinerbuffet. En je krijgt bij het uitchecken ook nog een cadeautje. Super leuk.

Of naar de Efteling

De Efteling blijft altijd leuk. Hoe oud je ook bent en hoe vaak je er ook bent geweest. Voordat je jarig bent ontvang je per e-mail een actiecode waarmee je online, bij aankoop van drie betaalde tickets, het vierde ticket gratis krijgt.

LEES OOK: Shopping spree! Shoppen in Londen is goedkoper dan ooit

Reageer op artikel:
Hiep hiep hoera! Deze dingen zijn gratis en voor niets op je verjaardag
Sluiten