Life 27 jul 2016 Omani McDaniels

Hiep hiep hoera! Je raadt nooit wat de beste dag is om jarig te zijn

Je bent natuurlijk altijd blij als het je verjaardag, maar bepaalde tijden van het jaar zijn volgens sommigen beter dan anderen. Er is zelfs een beste dag om jarig op te zijn.

Hieperdepiep

Niemand wil jarig zijn rondom Kerst en Oud en Nieuw, maar op welke dagen wil je nou wel jarig zijn? Brandende vraag van velen uiteraard, vandaar dat Interflora een onderzoek heeft uitgevoerd met 2000 Britse respondenten om erachter te komen welke dag de allerbeste dag is om jarig te zijn.

Er werden tweeduizend Britse mensen geïnterviewd over hun verjaardag. Er werd hen onder andere gevraagd hoeveel cadeautjes zij kregen, wanneer zij uitbetaald werden en wat de kans op zonneschijn was.

Hoera!

De leukste dag van het jaar om jarig op te zijn is….. 28 juli! Mocht je op die dag jarig zijn dan behoor jij tot een select groepje gelukkigerds. Gezien dit onderzoek in Groot-Brittannië is uitgevoerd, kan het lichtelijk beïnvloed zijn doordat het daar altijd regent. Maar gezien het hier ook altijd regent zal het wel enigszins vergelijkbaar zijn.

Voor de mensen die op 16 december jarig zijn is er minder goed nieuws. Dat is blijkbaar de slechtste dag om jarig te zijn, volgens het onderzoek. Maar trek je daar lekker niks van aan, want elke dag is een goede dag om jarig te zijn. Het is tenslotte de dag dat jij ter aarde bent gekomen en dat is sowieso iets om te vieren, ongeacht de dag.

Verjaardagstips nodig? Lees deze dan even: Hiep hiep hoera! Deze dingen zijn gratis en voor niets op je verjaardag
gratisopjeverjaardag-770x462

Reageer op artikel:
Hiep hiep hoera! Je raadt nooit wat de beste dag is om jarig te zijn
Sluiten