Hier gaat je danshart sneller van kloppen: Clinique brengt collectie uit geïnspireerd op ‘De Notenkraker’

Voor alle ballerina's onder ons, en voor iedereen die verwend wil worden of zichzelf wil verwennen, lanceert Clinique deze maand een make-up collectie, geïnspireerd op 'De Notenkraker'. Deze bekende balletvoorstelling wordt elk jaar rond de feestdagen opgevoerd en in 'The Nutcracker Suite' van Clinique wordt de sierlijke schoonheid van deze klassieke voorstelling samengevat. Kortom, een betoverende choreografie van Clinique:

‘The Nutcracker Suite’ roept de sfeer op van de voorstelling en is daarmee de perfecte collectie om er tijdens de feestdagen feestelijk uit te zien – zowel overdag als ’s avonds. Er is in de collectie veel gebruik gemaakt van lieflijke kleuren, zoals roze en paars: een droom voor elke vrouw. ‘The Nutcracker Suite’ is vanaf eind november exclusief verkrijgbaar op de site van Clinique.

De collectie is verdeeld in 2 actes zoals dat ook gaat tijdens de échte voorstelling. Beide delen bestaan uit een doosje Act Compact met prachtige kleuren oogschaduw plus een blush, een Face Powder en een Chubby Stick Baby Tint. Het eerste deel is lieflijk roze met zachte tinten, terwijl deel twee meer paarse tinten heeft en heftiger roze. Met de Face Powder kun je je hals en decolleté versieren zodat ze een prachtige shimmer krijgen. Ideaal in combinatie met een prachtige jurk tijdens de feestdagen. Vanaf 10 december verkrijgbaar.

Reageer op artikel:
Hier gaat je danshart sneller van kloppen: Clinique brengt collectie uit geïnspireerd op ‘De Notenkraker’
Sluiten