Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 14 dec 2018

Met deze 6 dingen kom je alleen weg als hij echt-echt-écht van je houdt

Mannen vinden vrouwen soms behoorlijk irritante wezens. Naast dat we meestal ongelooflijk leuk en lief zijn kunnen we ook wel toegeven dat we soms onvoorspelbaar zijn, ons humeur in een seconde kan omdraaien en we eindeloos kunnen doorgaan over onze veel te lege kledingkast. Sommige mannen rennen keihard weg. Als je lover deze rare grillen pikt, weet je daarom zeker dat hij je absoluut bemint. 

1 Ons een tikje aanstellen

Wij vrouwen hebben daar soms een handje van, hysterisch uit de hoek komen. Zeggen mannen dan hè. Zelf vinden we dat we heel redelijk zijn.

Want geef toe, je werd toch ook heel oneerlijk behandeld in die winkel. En dat je een bad hair day hebt, is écht een heel groot probleem. Waarom begrijpt hij nou niet hoe belangrijk het voor je is om die vakantiekilo’s kwijt te raken?

Je gaat steeds harder praten tot je van frustratie in huilen uitbarst. Hij slaat zijn armen om je heen en fluistert in je oor dat het allemaal wel goed komt.

2. Een beetje zeuren

Gaat hij nou weer stappen met zijn vrienden? Waarom doet hij nooit de wc-bril naar beneden? En mag het geluid van die voetbalwedstrijd als-je-blieft zachter? Hallo! Echt geen prettig geluid hoor, dat gejoel. Je probeert een tijdschrift te lezen, met dat lawaai kan je je aandacht er natuurlijk nooit bij houden.

Terwijl jij maar door gaat, zwijgt hij. Daar gaat ze weer, ze houdt nooit op met zeuren, denkt hij. Maar hij laat je. Want hij vindt je irritant, maar ook onwijs lief. Perfecte vent.

3. Flirten met andere mannen

Je vindt het net iets te gezellig om met andere mannen te praten als je uitgaat. Je lacht om hun grapjes en raakt nonchalant hun arm aan. Heerlijk toch, een beetje onschuldig flirten. Er zal nooit echt iets gebeuren, want je houdt van je lover en hij houdt van jou. Daarom vertrouwt hij je en is hij juist zo trots als een pauw als je aan het einde van de avond met hem mee naar huis gaat.

4. Eeuwig voor de spiegel staan

‘Nog vijf minuten,’ zeg je tegen hem. Dan ben je écht klaar. Al weet je heus wel dat je zo snel niet het perfecte kapsel en die Bambi ogen voor elkaar krijgt. Hij staat al ongeduldig met zijn jas aan te wachten.

Toch gaat hij niet zitten mokken als hij merkt dat je nog zeker twintig minuten voor de spiegel zult staan. Want hij weet dat je zo je best doet op je looks voor hem. Dat hij je mooi vindt, is alles wat er toe doet.

5. Je niet lady like gedragen

Dat je soms echt een mega boer laat. Oeps. Je ziet er uit om door een ringetje te halen, maar soms lukt het je gewoon niet om je als een lady te gedragen.

In plaats van zich dood te schamen, moet hij keihard lachen. ‘Hahaha, wat doe je nou?’ Goed, nu weten alle hippe mensen in het nieuwste restaurant van de stad dat jij het was, en niet hij. Nou ja, zo lang hij maar gelukkig is met zijn gekke vriendin.

6. Véél te veel wijntjes drinken

En je vervolgens zwaar irritant gedragen. Dan bedoelen we niet alleen dat je je foute, ingestudeerde dansmoves laat zien. Nee, we bedoelen ook dat je heel aanhankelijk tegen zijn vrienden gaat leunen, demonstratief wilt showen dat je heus nog recht kan lopen en onderweg naar huis misselijk op de stoep gaat liggen terwijl je kermt dat de wereld op moet houden met draaien.

Als hij echt van je houdt zal hij zorgen dat je veilig thuis komt. Hij zal je in bed leggen en je de volgende dag liefdevol een katerontbijtje voeren.

Altijd al afgevraagd wat het geheim van een goede relatie is?

Dit zijn de 11 dingen die happy koppels doen om hun relatie perfect te houden.

Reageer op artikel:
Met deze 6 dingen kom je alleen weg als hij echt-echt-écht van je houdt
Sluiten