Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 19 dec 2018

Haha! In deze gemeenten heb je de grootste kans om een rijke man te scoren

We dromen er allemaal van om alles te kunnen kopen wat ons hartje begeert. En dan zonder dat we meteen in het rood komen te staan op onze bankrekening. Sommige mensen hoeven daar helemaal geen rekening meer mee te houden. Die hebben geld als water.

Als je het geld sneller uitgeeft dan dat het binnenkomt, dan is het natuurlijk altijd heel erg fijn om een wederhelft te hebben die je zo af en toe kan sponsoren. En in deze gemeenten heb je de grootste kans om een big spender tegen te komen en aan de haak te slaan.

Hier wonen de meeste miljonairs

Nederland telt behoorlijk wat miljonairs. Twee jaar geleden bijvoorbeeld, telde ons land ongeveer 155.100 huishoudens die miljonair zijn. 16,8 procent daarvan woont in Bloemendaal, 16,6 procent in Laren, 15,1 procent in Blaricum, 13,3 procent in Wassenaar en 8,2 procent in Naarden. De moneyspenders hebben allemaal een vermogen van rond de 2,09 miljoen. Daar kun je nog eens iets van kopen.

Als je op zoek bent naar een man die wat te spenderen heeft, dan weet je in ieder geval waar je zoeken moet. Dat zou Kerstmis nóg leuker maken. En de rest van je leven.

Deze is voor alle girls die onafhankelijk willen zijn: Als je deze 9 dingen doet, zou je binnenkort zomaar eens miljonair kunnen worden
miljonairs

De Stentor

Reageer op artikel:
Haha! In deze gemeenten heb je de grootste kans om een rijke man te scoren
Sluiten