Renée
Renée Life 28 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Er bestaat zoiets als een high cheese en da’s de hemel op aarde

Een high tea is natuurlijk de perfecte gelegenheid om bij te praten met de meiden of je moeder. Maar wist je al dat je de zoete hapjes kunt vervangen door kaas? In Gouda bestaat er namelijk zoiets als een high cheese en ja, dat is de hemel op aarde.

Als kaas zo belangrijk voor je is dat je nooit, maar dan ook echt nóóit, vegan door het leven zou gaan is deze high cheese in Gouda echt iets voor jou.

High cheese in Gouda

Gouda is natuurlijk één van de steden die bekendstaat om de kaas. Daarom is het helemaal niet zo’n gek idee om het concept high tea te mixen met deze gouden heerlijkheid.

Zo ben je bij Museumcafé goudA aan het goede adres voor een middagje kaas eten en eh… thee drinken? Er staat in ieder geval heel wat op het menu:
❤ zuivel smoothie van geel fruit
❤ Gouds kaassoepje
❤ etagère met sandwiches, twee soorten kaas, noten en druiven
❤ hartige scones

We weten niet hoe het met jou zit, maar we weten niet hoe snel we iemand moeten optrommelen om dit te gaan proeven in Gouda. Dit klinkt toch véél te lekker? Helemaal met een wijntje erbij zou het fantastisch zijn. Hoe dan ook, vergeet niet even te reserveren. Ook goed om te weten: de high cheese kost 24,50 euro.

Waaah! De IKEA organiseert nu ook high tea’s voor jou en je bestie voor maar 6 euro

Reageer op artikel:
Er bestaat zoiets als een high cheese en da’s de hemel op aarde
Sluiten