Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 25 mrt 2019

Fries before guys! Je kunt nu met je vriendinnen een high friet reserveren en dat wil je

Een high tea geeft jou en je vriendinnen de gelegenheid om écht even bij te kletsen. Onder het genot van een lekker glaasje champoepels en taartjes natuurlijk. Geloof ons als we zeggen dat er een nóg veel betere gelegenheid is om bij te kletsen met je besties. Don’t worry, voor de snacks wordt gezorgd.

Voor wie een doorsnee high tea te saai vindt, is er nu een heel nieuwe variant. De high friet. Eerlijk, dat overtreft al je dromen (over tafels vol met patat).

High friet bij In alle straten

Bij ‘In alle straten’ in Ravenstein hebben ze een briljant concept bedacht. Je kunt er een high friet boeken en dat is precies wat jij en je vriendinnen nodig hebben. Onder het genot van tientallen snacks en bakken patat kunnen jullie roddelen over collega’s en jullie nieuwste crushes doornemen.

Wa-jo, zo ziet de high friet van In alle straten eruit en wij pakken as we speak de telefoon om een tafel vol snacks te reserveren.

Boeken

De high friet kun je wel pas boeken vanaf 10 personen dus trommel snel je hele vriendinnenclub op om dit uitje te boeken. Per persoon betaal je 15 euro per persoon voor het arrangement exclusief drankjes en 25 euro per persoon mét drank. Boeken kan hier.

LINDA.nl

Reageer op artikel:
Fries before guys! Je kunt nu met je vriendinnen een high friet reserveren en dat wil je
Sluiten