Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 9 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

High School Musical de serie komt eraan en hier vind je alles wat je erover wil weten

Denk je aan High School Musical, dan begin je gelijk de liedjes te zingen die jij nooit meer vergeet. Vond jij het ook zo jammer dat er geen nieuwe film meer kwam? Dan hebben wij goed nieuws voor je. High School Musical de serie komt eraan.

Dat de oude cast niet terug komt en de nieuwe serie op een documentaire gaat lijken wisten wij jullie een jaar geleden al te vertellen. Dit is wat wij nu over de nieuwe serie weten.

High School Musical: The Musical: The series

De serie gaat over studenten die op East High, de school waar de films zijn opgenomen, zitten. Dit betekent niet dat zij op dezelfde school hebben gezeten als Troy en Gabriella. In de serie is namelijk de film High School Musical ook echt een film. En hier draait het in de nieuwe serie ook om.

Doordat de originele films opgenomen zijn op hun school wordt er een musical van gemaakt. Hiervoor worden audities gehouden. Student Ricky wil indruk maken op zijn ex-vriendin Nini en meldt zich daarom aan voor de musical. Nini heeft alleen al een nieuw vriendje, namelijk AJ. Je snapt het al. Drama gegarandeerd.

Tien afleveringen

Kan jij alle liedjes nog meezingen? Dan heb je geluk want in de serie worden natuurlijk ook de liedjes uit de originele film gezongen. Zo krijg jij toch nog het echte HSM gevoel van vroeger tijdens het kijken. High School Musical de serie is te zien op Disney’s eigen streamingdienst Disney+ vanaf 12 november 2019. De serie bestaat uit tien afleveringen.

Bekijk hier onder de officiële trailer.

High School Musical: The Musical: The Series | Official Trailer | Disney+ | Streaming November 12

The 10-episode scripted series, set as the real-life East High, where the original movie was filmed, follows a group of students as they countdown to opening night of their school’s first-ever production of “High School Musical.” With meta references and some docu-style elements, it’s a modern take on the “classic” from 15 years ago.

Meer over series:

Reageer op artikel:
High School Musical de serie komt eraan en hier vind je alles wat je erover wil weten
Sluiten