Renée
Renée | LinkedIn Life 11 sep 2018

Je jeugddroom komt uit! High School Musical keert terug als serie

This could be the start of something new. It feels so right, to be here with you… Zing je spontaan mee met dit nummer van High School Musical? Dan gaan jij en je vriendinnen intens gelukkig worden van het volgende nieuws. De film komt namelijk terug als een serie.

Grote kans dat jullie je nu véél te oud voelen om High School Musical te kijken. Maar hé, de serie wil je waarschijnlijk toch kijken om je weer even tiener te voelen.

Wat weten we over de High School Musical serie?

Disney maakt een tiendelige serie van jouw lievelingsfilm van vroeger. Ze hebben een eigen streamingsservice en daarop wordt High School Musical 3: Senior Year uitgezonden.

Nu is de belangrijkste vraag: keren Troy en Gabriella terug en krijg je een reünie te zien? Helaas, dat is niet helemaal het geval. Er is namelijk een nieuwe cast opgetrommeld.

Wat we verder weten is dat het een soort documentaire wordt. Gelukkig mixen ze oude met nieuwe nummers af, zodat je toch wel echt dat HSM-gevoel krijgt.

De cast en het verhaal

De serie draait om YouTuber Ricky die steeds met de gekste ideeën op de proppen komt. Omdat hij indruk wil maken op zijn ex-vriendin Nini meldt hij zich aan voor de musical.

Je snapt dat het natuurlijk niet super makkelijk gaat worden voor hem. Ricky heeft namelijk concurrentie. AJ wil Nini voor zich winnen en zet daarvoor alles op alles. Met andere woorden: het wordt weer mega HSM. We weten nog niet precies wanneer de serie te bekijken is, maar we houden je op de hoogte.

Dit zegt jouw teen crush van vroeger over de mannen waar je nu écht op valt

Pretty 52

Reageer op artikel:
Je jeugddroom komt uit! High School Musical keert terug als serie
Sluiten