Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 13 mei 2018

Prinsesjes! Je kunt nu een designer high tea boeken van BVLGARI in het Amstel hotel

Prinsesjes, modepopjes en designertassen verzamelaars, dit is hét event van BVLGARI waar je bij wil zijn. In de chique lounge van het Amstel Hotel in Amsterdam kun je twee uur lang genieten van een designer high tea. Mmmm.

Zie jij jezelf al zitten in je mooiste outfit in de lounge van het Amstel hotel? Dan kun je maar beter zo snel mogelijk een tafeltje reserveren voor deze exclusieve designerlunch van BVLGARI.

High tea Amstel Hotel

De gasten die naar de afternoon high tea komen, zullen niet alleen worden verwend met een bijzonder menu, ze krijgen ook een BVLGARI goodiebag mee naar huis.

De high tea bestaat uit een samengesteld menu van niemand minder dan meesterkok Rogér Rassin. Je kunt onder andere genieten van een macaron van vanille, grape fruit en roze peper en een ‘diamant’ van witte chocolade, mandarijn en roos, *boekt tafel*.

Online reserveren

Vorig jaar hadden BVLGARI en het Amstel Hotel ook al deze exclusieve samenwerking en de high tea was binnen mum van tijd volgeboekt. Het is verstandig zo snel mogelijk je tafeltje te reserveren, en dat kan via deze website. De designer high tea vindt de hele maand mei twee keer per dag plaats van 12:30 tot 14:30 en van 16:00 tot 18:00.

Er hangt wel een prijskaartje aan het event. Per persoon kost de high tea 47,50. Wil je ook genieten van een glas Prosecco of Champagne? Dan kost dat je 55,50 en 63,50 per persoon.

Reageer op artikel:
Prinsesjes! Je kunt nu een designer high tea boeken van BVLGARI in het Amstel hotel
Sluiten