Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 4 december 2017

OMG! Deze high tea wordt geserveerd met álle food cravings die je maar hebt

Een high tea wordt normaal gesproken geserveerd met standaard sandwiches, zoete cupcakejes of hartige muffins. Maar eerlijk is eerlijk; er zit altijd wel iets bij waar je eigenlijk niet zo op zit te wachten. Tot vandaag. Want op deze plek komen al je food cravings die je maar hebt tezamen. Al-le-maal.

Wie zegt dat er geen hemel hier op aarde bestaat heeft het faliekant mis. Want er bestaat een plek die er wel heel erg veel op lijkt. Of nou ja, het zou in ieder geval fantastisch zijn als de hemel hierop lijkt.

High tea met al je lievelingseten

Deze plek heet Smoke Yard en bevindt zich in Manchester. En wat je daar allemaal kunt eten, is ongelofelijk. Of in ieder geval, niet wat je gewend bent bij een ‘normale’ high tea.

Je kunt naast thee en koffie ook prosecco bestellen. Daarnaast wordt de tafel gevuld met, hou je vast: friet met dipsaus, kaastoastjes, avocado’s, nog meer friet, een kipsalade, aardbeien- en chocoladesaus, karamel-zeezout cheesecake, marshmallows, brownies, unicorn milkshake en popcorn. What the…

De hemel, maar dan misschien nog veel beter. De high tea staat vanaf 5 december op het menu. Sla maar genoeg voorraad in chefkoks, want dit laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Hallelujah zeg.

En hier kun je dan ook meteen naartoe, als je toch in Manchester bent: Geweldig: Er komt een pug café geheel in kerststijl

Reageer op artikel:
OMG! Deze high tea wordt geserveerd met álle food cravings die je maar hebt
Sluiten