Renée
Renée | LinkedIn Life 27 feb 2019

Zin in een high tea met de meiden? Bij Happy Happy Joy Joy serveren ze een heerlijke Asian Tea

Het is hoog tijd om weer eens een gezellige high tea met de meiden te plannen. Bij Happy Happy Joy Joy in Amsterdam ben je nu aan het goede adres voor een Asian Tea en daar gaan jullie geen spijt van krijgen.

Wie regelmatig in Amsterdam komt kent Happy Happy Joy Joy van de heerlijke Aziatische gerechtjes. Maar nu ze sinds 14 februari ook een high tea organiseren wilde ik – Beautify’s Renée – natuurlijk al helemaal snel een date plannen.

Happy Happy Joy Joy high tea

De nieuwe Happy Happy Joy Joy high tea belooft namelijk heel anders te zijn dan de high teas die je normaal gesproken hebt. Ja, er zijn hartige en zoete gerechtjes, maar dan allemaal met een Aziatische twist. Ik besloot om samen met een vriendin aan te schuiven om te proeven wat er nu op de high tea-kaart staat.

Naast een pot jasmijnthee – mijn lievelings – kregen we een bamboemand gevuld met onwijs veel hapjes. Denk aan de lekkere peking duck bao’s die je ‘s avonds ook kunt bestellen. Maar ook loempiaatjes, lucky bags, spekkoek, sticky rice en sesamballetjes.

Al het lekkers vind je in dit mandje:

Happy Happy Joy Joy high tea

Reserveren

Het is handig om in ieder geval een dag van tevoren jouw high tea te reserveren, zodat je verzekerd bent van een plekje. Je bent iedere dag welkom om aan te schuiven tussen 12:00 uur en 17:00 uur in alle drie de filialen van Happy Happy Joy Joy.

Voor de Asian Tea betaal je 19,95 euro en je kunt reserveren vanaf 2 personen.

WINACTIE: Wie weet geniet jij binnenkort gratis met je moeder/vriendin/lover van een heerlijke high tea bij Happy Happy Joy Joy. Beautify mag namelijk één high tea weggeven en het enige wat je hoeft te doen is vertellen waarom jou dat zo leuk lijkt. Mail je antwoord naar [email protected] o.v.v. winactie high tea. De winnares krijgt bericht.

Bij Loetje ben je nu ook aan het goede adres voor een high tea:

Smullen maar! Bij Loetje kun je nu een high tea doen en dat is het lekkerste ooit

Reageer op artikel:
Zin in een high tea met de meiden? Bij Happy Happy Joy Joy serveren ze een heerlijke Asian Tea
Sluiten