Deze nieuwe high-tech spiegel wijst ieder plekje aan en biedt advies

Een high-tech spiegel is as we speak in de maak. Iedere ochtend als jij wakker wordt en je in de spiegel kijkt, volgt er een grondige analyse als het aan deze spiegel ligt.

De high-tech spiegel kan je vertellen of je een puistje hebt, of een mee-eter. Een droog plekje of een age-spot. Je hoeft je nooit meer af te vragen waarom je een rode vlek hebt, de spiegel vertelt het je allemaal. En het geeft je gelijk een advies. Wat kun je er aan doen? En hoe moet je ermee omgaan?

Too much?

Wel wat too much hè? Om iedere ochtend te horen welke ‘vreemde’ dingen er op je lichaam zitten en waar je allemaal last van hebt. We hebben vaak al moeite genoeg om tevreden te zijn met ons spiegelbeeld. Als je dan ook nog iedere ochtend te horen krijgt wat voor vlekjes en plekjes je hebt. Tsja, dat maakt die spiegel momenten niet veel beter toch?

Fijn nieuws

Echter geeft het merk van de spiegel aan dat de high-tech spiegel niet alleen slecht nieuws brengt. Het gaat je ook advies geven bij een nieuw kapsel of een nieuwe make-up look. Probeer je look thuis uit, de spiegel geeft je advies en daarna hoef je pas de straat op.

Extra bonus

Je kunt eindelijk checken of je crèmes echt werken want de spiegel houdt bij of je extra puistjes hebt gekregen of niet, of je gezicht jonger wordt of juist ouder. Handig!

Of je nou enthousiast bent of niet, we moeten nog wel even wachten tot de spiegel er is. Er is net een prototype gemaakt en de voorspelling is dat het nog wel even duurt voor de spiegel op de markt is. Toch fijn dat we weten dat ‘ie eraan komt.

Reageer op artikel:
Deze nieuwe high-tech spiegel wijst ieder plekje aan en biedt advies
Sluiten