Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 23 feb 2017

Highlighter-aholics opgelet! Dit is de schattige highlighter ooit

Als highlighter-junkie ben je altijd op zoek naar een nóg mooiere highlighter. Ook al heb je er al een paar, je kunt er nooit genoeg hebben. En als je deze highlighter ziet, ga je waarschijnlijk helemaal uit je dak. Want wij vonden de allermooiste, allerschattigste highlighter ooit.

Zonder shimmer voel je je naakt. Een leven zonder strobing crème of highlighter kun je je écht niet meer voorstellen. Het liefst breid je je highlighter collectie ook regelmatig uit.

Als je nog op zoek bent naar een nieuwe highlighter dan hebben we er een gevonden op Instagram die echt té cute is.

Deze highlighters breken je hart, zo beeldig

Jerrod Blandino van het merk Too Faced poste drie hartvormige highlighters op Instagram. Bij de afbeelding zette hij de tekst: ‘Turn on your love light March 2017.’ Dat is niet veel informatie, maar genoeg voor alle highlighter meisjes om door het dolle heen te raken.

✨TURN ON YOUR LOVE LIGHT ✨ March 2017 #toofaced #comingsoon

A post shared by Jerrod Blandino (@jerrodblandino) on

Als we Jerrod mogen geloven, moeten we nog eventjes wachten, voor we deze beeldige hartjes kunnen uitproberen. Ze zijn in ieder geval al fantastisch om naar te kijken.

We denken dat je dit ook leuk vindt om te lezen: Als je jezelf in deze punten herkent heb je een (lichte) highlighter-verslaving

Reageer op artikel:
Highlighter-aholics opgelet! Dit is de schattige highlighter ooit
Sluiten