Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 20 mei 2017

Stunning! Dit is de highlighter van jouw dromen en wil je nú hebben

Was jij vroeger gek op kleien? Stiekem nog steeds? Dat hemelse gevoel als je met je vingers in de klei gaat? Deze highlighter is alles wat je wilt hebben, alleen al voor het vermaak.

Kun je het nog steeds niet laten om even je vingers in een potje Playdo te stoppen op het moment als je langsloopt? Logisch, want het gevoel van die zachte klei is hemels. Gelukkig is er nu een volwassen versie van deze speelklei, namelijk in de vorm van een highlighter. Wat een vermaak.

Lekker spelen

Het merk Stila heeft deze make-up op de markt gebracht, en dat is een klein bedankje waard vanuit degene die graag nog met klei spelen. Nóg leuker: het is bijna net zo leuk om deze highlighter op te doen als om mee te spelen. De zachte highlighter wordt één met jouw gezichtje en blijft langer zitten dan andere highlighters vanwege de speciale poeder waaruit de highlighter bestaat.

Er zijn drie kleurtjes, namelijk ‘Kitten’, een zacht, nude roze kleurtje, ‘Transcendence’, een melkachtig roze kleurtje, en ‘Bronze’ die een bronze effect geeft. Je kan de de highlighter het beste aanbrengen met je vingers of een wat hardere kwast, gezien de substantie. Blogger Laura Lee zien hoe:

Ben jij ook verkocht? De highlighter is te koop voor 32 dollar (28 euro). Welke kleur neem jij? Alle drie mag ook.

Geen geld voor deze highlighter? Dan kom je hiermee ook tot het gewenste resultaat: Handig: bad bruisbommen van Lush zijn multifunctioneel en ook te gebruiken als highlighter

Reageer op artikel:
Stunning! Dit is de highlighter van jouw dromen en wil je nú hebben
Sluiten