Lianne Görtz
Lianne Görtz Beauty & Style 15 november 2017

Time to shine! Deze unicorn hightligher in losse poedervorm is adembenemend mooi

Highlighters zijn niet nieuw. Ieder merk heeft wel een mooi product waar de je gezichtje helemaal van gaat stralen. Of dat nu een stickje is, een creamy product of compact poeder. Maar wat wel nieuw is, is deze super mooie highlighter in losse poedervorm. Time to shine, babes.

Diamonds are a girl’s best friend? Maar wat dacht je van een highlighter? Daar kunnen we tegenwoordig ook niet meer zonder. En deze nieuwe highlighter in losse poedervorm, wordt sowieso je aller-, allerbeste maatje.

Highlighter in losse poedervorm

MUA Makeup Academy is het merk dat je vanaf vandaag absoluut niet meer gaat vergeten. Het make-upmerk heeft namelijk een highlighter in poedervorm op de markt gebracht en het is zo mega mooi. Als je het product gebruikt, word je ongetwijfeld door iedereen nagekeken als je op straat loopt of op je werk verschijnt. Zo mooi is het.

En het wordt nog beter. Want iedereen, maar echt iedereen, kan gaan genieten van deze highlighter. Voor iets meer dan 5 euro staat het product namelijk gewoon in je kast. Of in je make-uptasje, wat je wil. Fantastisch, toch?

Herken jij je hierin? Als je jezelf in deze punten herkent heb je een (lichte) highlighter-verslaving

MUA Store

Reageer op artikel:
Time to shine! Deze unicorn hightligher in losse poedervorm is adembenemend mooi
Sluiten