Als je jezelf in deze punten herkent heb je een (lichte) highlighter-verslaving

Je houdt van mascara, kunt niet zonder wenkbrauwpotlood, maar er is één make-up product waar je écht niet zonder kan. En dat is natuurlijk je geliefde highlighter. Ja, hier zijn acht tekenen dat je highlighter obsessie toch wel ernstige vormen aanneemt.

1. Je hebt een heel tasje vol met verschillende highlighters

En nee, die zijn niet allemaal hetzelfde. Je hebt unicorn highligter, je hebt een strobing stick, je hebt poeder, er is zo veel en je moet en zal het allemaal hebben.

2. Ieder plekje op je hoofd verdient eigenlijk wel wat highlighter

Natuurlijk je jukbeenderen, maar wat dacht je van onder je wenkbrauwen, bepaalde plekken op je voorhoofd en je neus. En dan nog een beetje boven je lip.

3. Je bent altijd op zoek naar een nieuwe nóg mooiere highlighter

Ook al heb je er al een paar, je kunt er nooit genoeg hebben. Als MAC of Bobbi bijvoorbeeld weer met een nieuwe variant komen word je gek.

4. Hoe lichter en sterker hoe beter vind jij

Het liefst wil je al dat mensen je vanaf een kilometer kunnen spotten, omdat je highlighter aan ’t shinen is al een malle.

Jukbeenderen met een shine

5. Zonder shimmer voel je je naakt

Vroeger – als in, een paar jaar geleden – had je je misschien niet kunnen voorstellen dat je wilde dat je huid glansde. Want toen was je als de dood voor een glimmend hoofd. Maar nu kun je je een leven zonder strobing crème en highlighter niet meer voorstellen.

6. Je complimenteert geregeld anderen met hun highlighter

Want het eerste waar je naar kijkt bij een vrouw is toch de jukbeenderen. Soms spreek je zelfs vreemden aan, omdat je niet kunt stoppen met kijken naar hun highlighter.

7. Als je een poeder highlighter laat vallen, breekt je hart ook een beetje

OMG. Eerst de pure paniek en dan het verdriet. En ten slotte het besef dat alles, werkelijk álles onder het glanzende poeder zit en je dat nu moet gaan opruimen.

Reageer op artikel:
Als je jezelf in deze punten herkent heb je een (lichte) highlighter-verslaving
Sluiten