Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 26 aug 2016

Hilarisch! De aubergine emoji is nu een vibrator

Eigenlijk vinden we dit nieuws zo grappig dat we alleen nog maar kunnen denken aan de huilen-van-het-lachen emoji. Er is nu namelijk een vibrator gemaakt van de aubergine emoji en dat is toch hilarisch?! Dat de aubergine emoji niet echt wordt gebruikt om uit te beelden dat je moussaka of wraps met gegrilde groente wilt eten is duidelijk. Nee, je gebruikt ‘m eerder als je vertelt over je spannende nacht of als je een scharrel vraagt of ‘ie thuis is. Want de aubergine is natuurlijk gewoon een penis.

Het was dan ook een kwestie van tijd als je het ons vraagt, dat er een seksspeeltje zou komen van de aubergine emoji. Er zijn immers ook luchtbedden voor in het zwembad van de vuur-, pizzapunt- en lachende drol-emoji. En een vibrator van de aubergine is toch véél logischer?

Kleiner dan een normale…

De Eggplant vibrator, ook wel Emojibator genoemd, begon als grap, vertelt bedenker Jaime Jandler tegen Cosmopolitan.com. Hij ontwierp het seksspeeltje dat nu echt te koop is.

De Emojibator is gemaakt van siliconen en is volledig waterproof. Het formaat is: 12,3 centimeter bij 3 centimeter en daarmee is ‘ie wel wat kleiner dan een aubergine die je in de supermarkt ziet. O ja, en de vibrator heeft maar liefst tien verschillende standen.

Fun tussen de lakens

Hoe hilarisch is het als je bij je scharrel verschijnt en één van jullie ineens een vibrator van de aubergine tevoorschijn haalt? En verder is het natuurlijk het perfecte cadeau voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen van mensen waar je graag een grap mee uithaalt…

Je kunt ‘m hier bestellen en voor 32 dollar (28,34 euro).


Liever een Pokémon seksspeeltje? Lees dan dit even:
Holymoly… Pokémons zijn nu zelfs veranderd in seksspeeltjes

Reageer op artikel:
Hilarisch! De aubergine emoji is nu een vibrator
Sluiten