Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 24 okt 2016

Hilarisch! Deze 3 Magic Mike dansers leren je vriend strippen

Eerder dit jaar kondigde Channing Tatum al aan dat er live shows van Magic Mike zouden komen. Oh lord. Daar krijg je het spontaan warm van en daar kunnen we niet op wachten. Daarom zou het wel heel erg fijn zijn als je vriend je ondertussen zou kunnen verblijden met zijn stripkunsten.

Hot, hot hot

Alhoewel de hete ontblote lichamen pas te bewonderen zijn in maart 2017 in Vegas, gaven deze lekkere mannen alvast een voorproefje. En niet zomaar eentje.

Wie wil nou niet dat haar vriend net zo kan dansen en verleiden als de goddelijke dansers van Magic Mike met hun perfecte lichamen en hete dansmoves. Precies, dat wil elke vrouw, dacht Ellen Degeneres. Daarom kwamen een aantal mooie mannen in haar show om haar producer de moves te leren.

Stripkunsten van je vriend, woohoo

Die moves leer je natuurlijk niet zomaar en dat levert hilarische beelden op. Misschien handig om deze video naar vriendlief te sturen zodat hij kan oefenen en binnenkort zijn stripkunsten aan jou kan showen. Dat zou nog eens een aangename verrassing zijn toch? Heb jij eindelijk je enige echte privé Magic Mike.

Oeff: Dubbel yum! Er is een Magic Mike brunch tentje geopend waar mannen voor je dansen

Reageer op artikel:
Hilarisch! Deze 3 Magic Mike dansers leren je vriend strippen
Sluiten