Hilarisch! Je kunt nu op onderwater paaldansen en je krijgt er een prachtig lichaam van

Paaldansen is alweer een tijdje ingeburgerd als een normale sport. Waar het vroeger uitsluitend bedoeld was voor stripdanseressen om mannen te verleiden en ze vooral geld af te troggelen, is het nu gewoon een manier om fitter te worden. En hoewel paaldansen super leuk is, kan het altijd nóg leuker. Daarom kun je nu onderwater paaldansen.

Inderdaad, paaldansen in het zwembad is een echte sport. En dat is niet alleen hilarisch, je schijnt er ook het lichaam waar je altijd al van droomde van te krijgen.

Aqua Pole is dé nieuwe sportsensatie

Onderwater paaldansen werd ‘uitgevonden’ in Italië, zeven jaar geleden. In het pizza- en pastaland werd de sport binnen no time een megahit. En inmiddels zijn er lessen door heel Europa, zoals bij dit zwembad in Brussel.

Onderwater paalsdansen geeft je een prachtig lichaam

Je zult er niet meteen van buiten adem raken, maar je doet tijdens de onderwater paaldanslessen wel oefeningen om je lichaam sterker te maken. Én het water zorgt voor weerstand, wat het zwaarder maakt en ervoor zorgt dat je een soort krachttraining aan het doen bent.

Dit alles maakt je sterker en geeft je een prachtig getoned lichaam. Stiekem toch wel een van de redenen waarom wij vrouwen überhaupt gaan sporten.

Helaas hebben we nog niet kunnen ontdekken waar in Nederland onderwater paaldansles wordt gegeven. Mocht je dit weten, vertel het ons dan. Want wij willen dit héél graag uittesten.

Dit vind je misschien ook interessant: Dit is hoevaak je nou écht moet sporten om het verschil te zien in de spiegel

aquapole

Reageer op artikel:
Hilarisch! Je kunt nu op onderwater paaldansen en je krijgt er een prachtig lichaam van
Sluiten