Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 7 jun 2015

Hilarische gedachtes die je hebt rondom je crush

Verliefd zijn is zo lastig. Je wordt er onhandig van, bent niet meer jezelf en vooral uren aan het dromen over de ander. En dan hebben we het nog niet eens over de momenten dat je bij hem in de buurt bent. Dan wordt het pas echt een onhandige bende. Praten wordt moeilijk, zelfs normaal staan is een opgave. En de gedachtes die door je heen schieten zijn bijzonder eh.. bijzonder:

Crush: ‘Hoi’

Ik: *Oh shit. Oh shit. Wat moet ik zeggen. Hoi terug? Zo saai. Ehm. Ja het kan. Op zich is er niet mis met hey.. Maar wat zeg ik daarna? Nee. ‘Hey’ is niet genoeg. Misschien moet ik iets slims zeggen. Ja. Iets wat indruk op hem maakt. Of ik zeg gewoon zijn naam? Mensen houden ervan om hun naam te horen.. Jim. Hey Jim! Ja. Ja, dat klinkt goed. Daar gaan we.*
Ik: ‘Hey’
Ik: *Ik zei toch hey JIM? Serieus. Waarom is dit zo moeilijk.*

Crush: ‘Hoe gaat het?’
Ik: *Man. Wat denk je. Je zégt eindelijk wat tegen me. Het gaat geweldig. Al mijn problemen zijn verdwenen. Mijn hoge rekeningen doen me niks meer. Het feit dat ik moet overwerken ook niet. Maar dat kan ik natuurlijk niet zeggen. Wat zeg je hier nou op. Goed? Dan sluit ik het hele gesprek meteen weer af. Wacht, ik weet het!*

Ik: ‘Goed, met jou?’
Crush: ‘Prima’

Ik: *Oke.. Snel. Je moet hem iets vragen anders is het moment voorbij en dat kan niet. Want de eerst volgende keer dat jullie elkaar weer zien duurt sowieso weer een paar uur en met een beetje pech een dag. Heeft hij niet een kat? Ja. Ja vraag hem naar zijn kat!*

Ik: ‘Hoe gaat het met je kat?’

Crush: ‘Goed, ze krijgt binnenkort kittens.’

Ik: *Snelerisruimtevooreengrapje!*

Ik: ‘Ah! Dus je komt dan beschuit met MUISJES uitdelen op werk?’
Ik: *hihihihihi*
Crush: ‘Eh? I Guess..’
Ik: ‘Je weet wel.. baby’s, muisjes, katten.. Nee?’
Crush: ‘Oh, haha, ja.’

Ik: *Dit gaat helemaal niet zoals gepland. Hoe kon hij dit grapje nou missen? Hij vindt me sowieso suf..*

Crush: ‘He, heb je anders zin om te komen kijken als ze geboren zijn?’

Ik: *ADEMEN, ADEMEN, ADEMEN*

Ik: ‘Oh ja dat lijkt me wel leuk, ik hou wel van kittens.’

Ik: *Natúúrlijk hou je van kittens, want wie houdt er nu niet van kittens?! Hij heeft vast nu al spijt.*

Crush: ‘Oke, dan hou ik je wel op de hoogte.’

Ik: ‘Ja moet je echt doen hoor! Ik lééf voor katten’

Ik: *Dit zei je niet echt. Je bent de ultieme oude vrijster met een liefde voor katten. Stop met praten. Gewoon. Stoppen.*

Crush: ‘Ha, oke. Spreek je.’

Ik: ‘Oke! Wil je anders mijn nummer zodat je me kan bellen als ze geboren zijn?’
Ik: *HOLY dat was soepel.*

Crush: ‘Sure, kom maar door’

Ik: *OMG, OMG, wat is mijn nummer ook alweer? Oke, even serieus, wat is mijn nummer?!*

Ik: ‘Oke, laat hem me even opzoeken, heb net een nieuw nummer’
Ik: *Lekker bezig..*

Ik: ’06…..’

Crush: ‘Ok. Spreek je later’

Ik: ‘Spreek je later!’
Ik: *En nu heeft hij mijn nummer. En kan ik nachten gaan wakker liggen totdat hij me eindelijk belt. Goed bezig. Écht. Goed bezig. Zucht.*

Reageer op artikel:
Hilarische gedachtes die je hebt rondom je crush
Sluiten