Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 4 mei 2018

Hilarisch! Deze seksweetjes laten jou hardop lachen en veranderen je leven voorgoed

We schrijven vaak over seks en daardoor ben jij goed geïnformeerd. Toch zijn er een aantal dingen die je misschien niet wist. En mocht jij deze wel al kennen; kan je er evengoed hardop om lachen. Je leest het hier.

De seksweetjes hieronder zijn hilarisch, zet je schrap:

1. Er zijn vrouwen die een orgasme kunnen krijgen wanneer hun borsten gestimuleerd worden. Bij het aanraken van de borsten kunnen zij klaarkomen, say whaaat.

2. Als jij drie keer per week seks hebt, zie je er vijf tot zeven jaar jonger uit. Je denkt momenteel vast nog niet aan botox, maar als jij vaak blijft seksen hoef je hier wellicht nooit aan te denken.

3. Mannen hebben rond de elf erecties op één dag. Geen grap; ELF erecties.

4. Goed nieuws voor liefhebbers van zoenen: Als jij een fanatieke tongzoener bent, blijf jij slanker. Met één minuut zoenen verbrand jij maarliefst 26 calorieën. En dat is veel minder werk dan sporten.

5. Mannen voelen zich eerder aangetrokken tot vrouwen met lang haar. Hmmm, overweeg die bob dus nog even goed. Of vraag wat jou lievie ervan vindt.

6. Het aller-aller-allerbeste slaapmiddel voor de man is: Seks

7. Dacht jij dat één tv in huis voldoende was? Neuh, twee tv’s (dus ook één in de slaapkamer) leveren jou 50 procent meer seks op.

8. Griekse mensen hebben het meeste seks van iedereen. Zou dat de reden zijn waarom zij graag met borden gooien?

9. Schiet die hakken maar vaker aan, want; vrouwen die vaak hakken dragen hebben intensere orgasmes. (Is die pijn toch nog ergens goed voor, en hoooé).

10. Haha! 56 procent van de mannen zou stiekem willen dat hun penis groter is.

11. Heb jij futloos haar? Duik tussen de lakens met jouw lover, hier gaat je haar waanzinnig van glanzen. Je lichaam produceert hierdoor extra oestrogeen en daar wordt je haar heel blij van.

12. Seks is het ideale medicijn tegen verkoudheid of griep. Het geeft namelijk een enorme boost aan je immuunsysteem.

13. Let op! Dit is er ééntje om goed over na te denken: Vrouwenemancipatie is hot dus het zou goed kunnen dat jij manlief van alles in het huishouden laat doen. Helaas hebben mannen die veel huishoudelijke taken doen, minder zin in seks. De keus is aan jou; je laat hem stofzuigen of jou verwennen. Beide vindt hij te veel van het goede..

14. Wow! Deze is niet leuk: In het eerste jaar kan het niet op, de seks niet en de liefde niet. Jullie doen het anytime – anywhere. Alle jaren die daarna volgen brengen dezelfde hoeveelheid seks met zich mee. Dus dan niet in één jaar maar in de rest van jullie samenzijn..

15. De clitoris heeft maar één doel in het leven, namelijk: klaarkomen.

16. Meest populaire seks fantasie nummeró 1: Trio.

17. Vrouwen hebben de meeste seks fantasieën op het werk. Het is dus helemaal niet zo gek dat jij fantaseert over die hotte collega.

18. Vrouwen zijn fearless wanneer zij klaarkomen. Tijdens een orgasme wordt namelijk het hersengedeelte dat angst kent uitgeschakeld.

19. Bonobo’s (apen), dolfijnen en mensen zijn de enige levende wezens die daadwerkelijk genieten van seks. Al het andere niet genoemde geniet er dus niet eens van, woow shocking.

20. Last but not least; we zeiden al dat zoenen veel calorieën verbrandt en dat je daardoor de sportschool kan skippen. Nou zet je schrap; een halfuurtje inning seksen laat jou 200 calorieën verbranden. Als dat niet de állerfijnste bijkomstigheid aan seks is..

Reageer op artikel:
Hilarisch! Deze seksweetjes laten jou hardop lachen en veranderen je leven voorgoed
Sluiten