Álle hints van de laatste aflevering WIDM 2020 het jubileumseizoen

De laatste reguliere aflevering van Wie is de Mol zit erop. Nog één week wachten en dan weten we eindelijk het antwoord op de vraag: Wie is de Mol? Aflevering 7 had één afvaller, daarnaast werden er 3 opdrachten gedaan en één deelnemer werd geëlimineerd als mol.

Het wordt volgende week superspannend, want het is echt nog niet duidelijk wie de mol van dit seizoen is. Misschien heb je iets aan de hints van aflevering 7 van WIDM.

Alle hints van aflevering 7 WIDM

Is Nikkie of Jeroen de mol, daar lijkt het uiteindelijk in het jubileumseizoen om te draaien. Tóch blijkt uit deze hints dat het nog steeds niet helemaal duidelijk is. Er zijn hints richting Jeroen en Nikkie als de mol – of is het toch Tygo?

Hint 1: Jeroen zijn handschrift

Dit is een heel belangrijke hint. De teksten die op de spiegels uit de eerste aflevering geschreven zijn blijken in aflevering 7 door de Mol handgeschreven te zijn. Op de onderstaande foto zie je dat het handschrift veel overeenkomsten vertoont met het handschrift van Jeroen.

hints WIDM aflevering 7

Hint 2: Déjà vu

Nikkie zegt: ‘Oh, déjà vu, jongens!”, wanneer ze weer oog in oog komt te staan met een oud-Mol, tijdens de eerste opdracht. Dat is toevallig ook de titel van de aflevering.

Hint 3: Spiegels

Spiegels zien we dit seizoen overal. Deze aflevering zat er ook weer vol mee. We zien Nikkie vaak met een spiegel in de weer en de spiegels uit aflevering 1 keerden terug. Met de boodschap dat de mol zelf de teksten op de spiegels heeft geschreven. Zou dit toch een hint zijn richting Nikkie?

Hint 4: Geld

Tijdens de eerste opdracht ‘achter je rug’ kijkt Jeroen bij het teruglopen niet in het laatste bakje waar het geld in zou hadden moeten liggen. Wist hij van tevoren dat deze al leeg zou zijn? Of ging hij in eerste instantie al helemaal niet voor het geld – iets wat typisch is voor een mol.

Hint 5: De mol in beeld?

Bij deze opdracht haalt de mol het geld uit het laatste bakje. De mol komt dus echt het spel ingelopen. Op een heel vaag beeld lijkt het alsof de mol te zien is aan de rechterkant van het beeld terwijl Nikkie naar de oud-mol toe loopt. Deze lijkt qua postuur een beetje op Jeroen …

Hint 6: ‘IK’

Nadat Jeroen de envelop met het vraagteken heeft gepakt in de eerste opdracht, lees hij de uitleg over de spiegels voor. Daarbij benadrukt hij het woordje ‘IK’ – vanuit de mol. Daarnaast lees hij ook een iets andere tekst voor dan dat er op het kaartje staat.

Hint 7: Tygo probeert zich verdacht te maken

In de tweede opdracht is er veel ophef over wie de letter ‘I’ heeft weggerold. Het lijkt best duidelijk in beeld gebracht dat dit Tygo is, daarnaast zet hij de ton ook verkeert om neer – zodat de letter ‘I’ niet meer zichtbaar is. Probeert Tygo zich hier zelf verdacht te maken – hij is daarna namelijk heel fel tegen Nikkie dat zij dit heeft gedaan.

Hint 8: Min geld

Daarnaast wordt er in de tweede opdracht ook gediscussieerd over de ‘lege’ tonnen, die min geld opleveren. Nikkie stelt voor dat een lege ton een spatie moet voorstellen – Tygo gaat hier tegenin, maar Jeroen is het met Nikkie eens. Waarbij Nikkie in haar biecht zegt: “Een mol hapt altijd op min geld en er is er maar eentje die ja zegt”. Dit is Jeroen dus …

Hint 9: Verdient de mol hier expres geld?

In de laatste opdracht worden er 3 vragen goed beantwoord, allemaal door de verdachte mol-kandidaten: Nikkie en Jeroen. Jeroen beantwoord zelfs 2/2 vragen goed – als hij de mol is zou hij dit misschien niet gedaan hebben. Dit leverde namelijk toch weer 500 euro op voor de pot zo vlak voor het einde van WIDM. Nikkie heeft 1/2 vragen goed beantwoord. Tygo heeft daarin tegen beide vragen verkeerd beantwoord. Wat was de tactiek van de mol in deze opdracht?

Hint 10: Nummer 6

In de leader is al het hele seizoen nummer 6 te zien. Nikkie zit in aflevering 7 van WIDM in de laatste opdracht in karretje nummer 6 – is dit een verscholen hint naar Nikkie als mol van dit seizoen WIDM?

Hint 11: Tygo als mol

Tygo is (waarschijnlijk) niet de mol, dit zei Rik namelijk aan het einde van de aflevering, hij zei: “Jeroen is niet de winnaar, Nikkie is niet de verliezer en Tygo is niet de mol”. Tóch kan je nog stemmen in de app van WIDM op Tygo als mol. Er gaat nu een theorie rond dat Rik zijn zin is afgekapt en dat deze volgende week nog verder gaat. Niets is wat het lijkt bij WIDM … Zou het kunnen dat Tygo toch de mol is?

Lees ook: YES: bekijk de finale van WIDM (coronaproof) in de bioscopen van Pathé en Euroscoop

Reageer op artikel:
Álle hints van de laatste aflevering WIDM 2020 het jubileumseizoen
Sluiten