Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 28 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

Dé hints van aflevering 4 van Wie is de Mol op een rij

In aflevering 4 zijn we achter gekomen waarom vorige week aflevering 3 zo gek is geëindigd. De groep werd in drieën gesplitst en naar verschillende locaties gebracht voor de eerste opdracht. Wat hadden het geboortehuis van Michelangelo, die van da Vinci en het museum Uffizi in Florence met elkaar te maken? Hier lees je de hints van aflevering 4 van Wie is de Mol.

Nikki en Ron hebben heel verdacht gehandeld deze aflevering.

Hints Wie is de Mol aflevering 4

De deelnemers hadden ook deze week de pot flink kunnen spekken. Toch hebben ze maar in twee van de drie opdrachten geld verdiend. Wie was er deze week verantwoordelijk voor geldverlies? Misschien kom je erachter met deze hints uit aflevering 4 van WIDM.

Hint 1: De meest opvallende hint komt van Nikki, verspreekt ze zich – is het Rob of roep?

Tijdens het raden van de namen van oud-mollen in het tweede spel ‘Follow the Money’ lijkt het alsof Nikki zich verspreekt. Noemt ze daar Rob? Of zegt ze roep? Als ze namelijk Rob zegt kan dit betekenen dat ze voorkennis heeft over de mol uit het vorige seizoen.

Op het moment dat deze aflevering is opgenomen was de mol uit seizoen 19 nog niet bekend. Het is namelijk in november 2019 opgenomen, toen was seizoen 19 nog niet afgelopen. Nikki had dus niet kunnen weten dat Rob de mol is uit seizoen 19.

Hint 2: Tygo doet weer raar met zijn vingers op de groepsfoto

Het lijkt alsof Tygo weer het mol-teken probeert te maken in de groepsfoto van deze aflevering. Probeert hij zich hier verdacht te maken of is hij echt de mol?

Hint 3: Ron maakt zich verdacht

Ron zegt tegen Nikki tijdens de eerste opdracht dat ze 1505 moet onthouden, maar dat is de opdracht helemaal niet. Het kan zijn dat dit een subtiele hint is naar dat hij de mol van het 20ste seizoen (15+05 = 20)?

Hint 4: Daarnaast lijkt hij ook niet blij dat ze geld hebben gewonnen

Ron lijkt helemaal niet blij dat ze een code goed geraden hebben en het kistje open kregen.

AvroTros

Hint 5: Ron maakt zich vaker verdacht in deze opdracht

Ron stond bij de eerste opdracht voor het goede schilderij maar riep Ellie en Patrick (die al door waren gelopen) niet terug. Vervolgens liet hij het ook maar schieten. Met de reden dat er niet genoeg tijd was. Is dit verdacht? Had hij niet iets beter zijn best moeten doen om de rest te overtuigen?

Hint 6: Peggy zorgt voor verwarring

Na de opdracht ‘Follow the Money’ roept Peggy snel de naam van oud-mol Jon van Eerd. Als iemand Dennis Weening oppert (die wel echt aanwezig was) zegt ze ‘Nee, niet iemand die al geweest is.’ Zo zorgt ze er meteen voor dat deze mening afgekapt wordt.

Hint 7: Is Ron alleen onhandig of …

Opvallend in de laatste opdracht was Ron. Hij laat hier een ansichtkaart van 250 euro vallen uit het kaartenrek. Én raapt hem niet meer op. Ging dit per ongeluk of …

Hint 8: Is Nikki zo zeker van zichzelf of heeft ze geen joker nodig?

Nikki heeft de joker die ze in aflevering 2 heeft gepakt uit het bakje nog steeds niet ingeleverd.

Lees ook: Dít zijn de belangrijkste hints van Wie is de Mol aflevering 3

Reageer op artikel:
Dé hints van aflevering 4 van Wie is de Mol op een rij
Sluiten