WIDM recap: álle hints die erop wijzen dat Tygo (toch wel) de mol is van WIDM seizoen 20

De derde deelnemer van de finale WIDM 2020 is Tygo. Hoewel het in eerste instantie lijkt alsof Tygo door Rik werd afgeschreven als mol, zijn wij ons er nog niet zo zeker van. Het hele seizoen draait om spiegels en spiegelbeelden – misschien is Tygo toch wel de mol van dit bijzondere seizoen. Voor de zekerheid hebben wij alle hints die naar Tygo leiden als mol van WIDM toch nog op een rijtje gezet.

Het zou echt een geweldige zet zijn van de WIDM productie.

Alle hints naar Tygo in aflevering 1 WIDM: Renaissance

In de eerste aflevering lijkt Tygo meteen een enthousiaste kandidaat. Is dit zijn tactiek als mol? Dit zijn de hints die wij gevonden hebben die wijzen naar Tygo als de mol van WIDM:

Hint 1: spiegels

Tijdens het zoeken naar spiegels in de eerste opdracht vindt Tygo bijna niks. Alleen Patrick waarmee hij samen onderweg is vindt de spiegels.

Hint 2: quote

De volledige quote van Tygo staat niet op de spiegel geschreven. Het stukje ‘Hey mol’ mist. Het tweede stuk ‘Wat had ik graag in jou schoenen willen staan’ staat wel geschreven op de spiegel. Bij de andere kandidaten staat wel de hele quote op de spiegel geschreven. Daarnaast heet de opdracht ook spiegelbeeld – waardoor het lijkt alsof Tygo zijn quote tegen zichzelf aan het vertellen is.

Hint 3: achter je rug

Tijdens de opdracht ‘Achter je rug’ heeft Tygo letterlijk zijn handen achter zijn rug. Zou dit een hint kunnen zijn naar dat Tygo de mol is uit dit WIDM seizoen?

Aflevering 2 WIDM: Listig

In deze aflevering viel Tygo niet heel erg op, toch zijn er een paar subtiele acties waarin hij verdacht lijkt.

Hint 4: stenen

Nikkie stond gewoon toe te kijken hoe Tygo en Jeroen stenen uit het mandje aan het gooien waren, wat is hier aan de hand? Tygo stemde net als Jeroen in om de stenen uit de manden te halen. Was dit een mol-actie? Daarbij is er bij deze opdracht ook een zilveren steen kwijtgeraakt, gebeurde dit tijdens dit moment?

Hint 5: het computerscherm

Toen Tygo aan het einde van de aflevering de test maakte en daarna wegliep, zoomde de camera in op de achterkant van het computerscherm waar ‘De Mol’ op staat. De focus op dat scherm is wel erg opvallend.

De hints naar Tygo uit aflevering 3 WIDM: Besluit

In deze aflevering heeft Tygo vaak een sleutelpositie – heeft dit iets te betekenen?

Hint 6: sleutelpositie

In de eerste opdracht heeft Tygo een sleutelpositie. Is hem deze positie toegewezen door de productie zodat hij goed kan mollen?

Hint 7: gescheurd briefje

Na de eerste opdracht blijft Tygo Jeroen maar ondervragen waar het gescheurde honderd euro briefje is. Als deelnemers zou je dit toch misschien liever voor jezelf houden, als een soort voordeel. Maar Tygo deelt het met iedereen aan de tafel. Probeert Tygo hier Jeroen verdacht te maken, omdat hij zelf de mol is?

Hint 8: meer of min

Bij de tweede opdracht uit deze aflevering heeft Tygo weer een belangrijke positie. Hij staat namelijk op de uitkijk. Daarnaast is hij de enige kandidaat van diegene die nog over zijn die hier op deze positie stond. Hij kon dus zie wanneer er weer een luik gesloten werd – wat ook is gebeurd in deze opdracht. We hebben Tygo hier alleen niet over gehoord. Kan het zijn dat hij het heeft gezien maar niet doorgegeven omdat hij de mol zelf is?

Hint 9: schild

Tygo is de enige die geen schild raakt in deze opdracht van de overgebleven kandidaten. Daarnaast wordt zijn tweede schot helemaal niet laten zien in de aflevering. Zou dit een hint zijn naar Tygo als de mol van dit seizoen WIDM?

WIDM aflevering 4: Meesterlijk

In deze aflevering zijn er ook een paar hints naar Tygo als de mol.

Hint 10: meesterlijk – stem eerlijk

Meesterlijk zou een anagram kunnen zijn voor ‘stem eerlijk’ als dit zo is, dan is dit te zien bij Tygo zijn test. Hij vult namelijk een vraag in waarbij hij onder anderen zichzelf als mol aangeeft. Misschien stemt hij wel eerlijk op zichzelf als mol?

Hint 11: koffertjes

In de opdracht ‘Follow the money’ geeft Tygo heel overtuigden aan dat de koffertjes verruilt zijn – terwijl dit niet zo is. Niemand gaat hierin mee, maar dit had een hele goede mol-actie kunnen zijn als dat wel zo was geweest.

Aflevering 5, alle hints naar Tygo: Wegwerken

In deze aflevering was Tygo vooral opvallend omdat hij zo fanatiek was. Probeerde hij hier de aandacht van mol naar kandidaat te verleggen? Of was dit tactisch?

Hint 12: Doet Tygo te goed zijn best?

Tygo doet bij deze opdracht extra zijn best. Doet hij dit omdat hij weet dat de volgorde die Nikkie zegt fout is – hij volgt haar blind en gaat niet tegen haar in. Dit lijkt dan geen mol-actie, maar dat kan het wel wel zijn.

Aflevering 6 WIDM: Damocles

Hoewel Tygo niet in het zoekende groepje in deze aflevering zat, zijn er toch wel een paar opvallende dingen gebeurd rondom Tygo.

Hint 13: wordt de mol hier geholpen door de productie?

De laatste ketting breekt op een andere plek af dan waar Tygo en Nikkie aan het zagen zijn. Zouden ze door de productie los zijn gemaakt omdat het te lang duurde? Wat dus een hint is naar Tygo of Nikkie als de mol van WIDM seizoen 20.

Wie is de Mol gif aflevering 6 hints

Hint 14: voorkennis

Tygo roept als ze net ontsnapt zijn uit het fort: ‘We zitten in de finale’, terwijl er vier mensen zouden overblijven in deze aflevering. Later bleek de finale maar met drie man gespeeld te worden. Heeft Tygo hier voorkennis?

De hints naar Tygo aflevering 7: Déjà vu

De laatste aflevering is voor Tygo het meest opvallend, Rik zegt hier namelijk ‘Tygo is niet de mol’ – is dit echt zo? Want niets is wat het lijkt in dit seizoen van  WIDM …

Hint 15: Tygo probeert zich verdacht te maken

In de tweede opdracht is er veel ophef over wie de letter ‘I’ heeft weggerold. Het lijkt best duidelijk in beeld gebracht dat dit Tygo is, daarnaast zet hij de ton ook verkeert om neer – zodat de letter ‘I’ niet meer zichtbaar is. Probeert Tygo zich hier zelf verdacht te maken – hij is daarna namelijk heel fel tegen Nikkie dat zij dit heeft gedaan.

Hint 16: Tygo als mol

Tygo is (waarschijnlijk) niet de mol, dit zei Rik namelijk aan het einde van de aflevering, hij zei: “Jeroen is niet de winnaar, Nikkie is niet de verliezer en Tygo is niet de mol”. Tóch kan je nog stemmen in de app van WIDM op Tygo als mol. Er gaat nu een theorie rond dat Rik zijn zin is afgekapt en dat deze volgende week nog verder gaat. Niets is wat het lijkt bij WIDM … Zou het kunnen dat Tygo toch de mol is?

Lees ook: Álle hints van de laatste aflevering WIDM 2020 het jubileumseizoen

Reageer op artikel:
WIDM recap: álle hints die erop wijzen dat Tygo (toch wel) de mol is van WIDM seizoen 20
Sluiten